Događanja

Katy Perry ostavljena preko sms-a

Slavna pjevačica napokon ‘otvorila dušu’

 

Iako je u prošlosti Katy Perry pred medijima bila poprilično sramežljiva kada bi trebala odgovarati na pitanja o razvodu s komičarem Russellom Brandom, čini se kako je u novom intervjuu za Vogue napokon otvorila dušu. Priznala je kako ju je bivši supružnik ostavio preko sms-a.

Slavna pjevačica Vogueu je otkrila kako ‘čaroban, pametan muškarac u kojeg se zaljubila i na kraju udala’ postao posesivan te je njihova ljubavna priča završila na poprilično neugodan način.

Poznati glumac i komičar ostavio ju je na Badnjak, 31. prosinca 2011. i to sms porukom u kojoj joj je napisao da se od nje razvodi. Povrijeđena Kate očito je tek sad došla k sebi jer je za poznati modni časopis dobro ocrnila svog bivšeg supruga kojeg je uhvatila kako joj se ruga za jednog njegovog nastupa.

Optužila ga je da je bio histeričan i da ju je stalno kontrolirao, iako priznaje da su veliku ulogu u njihovom prekidu odigrale njezine konstantne turneje.


‘Osjećam se dosta odgovornom za kraj, no onda sam saznala pravu istinu, koju neću otkriti jer je ćuvam za ‘crne dane’.’, rekla je Katy koja svog ‘asa u rukavu’ ipak još nije spremna otkriti.

Pjevačica je otkrila i pravu istinu o njezinoj vezi s pjevačem Johnom Mayerom, koja puni novinske stupce stalnim prekidima i mirenjima. Demantira napise da se s njim viđa kako bi se osvetila Brandu već tvrdi kako je u njega dalje ludo zaljubljena i nakon navodnog prekida u ožujku.

‘Moram otkriti zašto me privlače te ‘slomljene duše’. Moram biti sretna sama, i jesam sretna. Vjerujem da će me netko opet voljeti na ispravan način. Znam da to zaslužujem.’, rekla je singl Katy Perry koja je posljednjih tjedana opet viđena u društvu problematičnog pjevača Johna Mayera.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Život u dvoje

8 iritantnih rečenica koje mora podnositi gotovo svaka solo žena!

Život u dvoje

Što su žene pametnije, dubokoumnije, to im je teže naći srodnu dušu.

Drama Queen

Nažalost, neka djeca žive drame i vjerojatno će do kraja života biti obilježeni onim što im se u ime ljubavi učinilo.

Život u dvoje

Iako je vrijeme najbolji iscjelitelj, postoji pet konkretnih koraka koje možete poduzeti da olakšate proces prekida.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version