Događanja

Klub crvenih cipela proslavio 2. rođendan

Početkom studenog, Klub crvenih cipela organizira 2. Pro Woman konferenciju koja ove godine dobiva i partnera – kozmetičku kuću Avon.

Njihov su zaštitni znak crvene cipele pa su tako i nazvale svoj klub – Klub crvenih cipela. Povremeno se sastaju i zabavljaju, uče jedne od drugih i pružaju si nesebičnu podršku.

Svoje crvene cipele nose često i rado. Za njih su one sinonim njihove snage, vrijednosti od kojih ne odustaju, energičnosti i optimizma. One su, kako same kažu, žene sa stavom!

Posljednjeg kolovoškog dana, Klub crvenih cipela proslavio je svoj 2. rođendan. Uz ugodnu glazbu, fine zalogajčiće, torte i pića, članice Kluba i njihovi gosti još su jednom imali priliku uživati u sjajnoj atmosferi po kojoj su druženja ovog kluba poznata. Odličnom raspoloženju doprinijeli su i bogati pokloni sponzora.

Uz svoja sada već tradicionalna tematska druženja koja se odvijaju jednom mjesečno, a na kojima se u vidu panela obrađuju zanimljive i aktualne teme, Klub crvenih cipela ove će jeseni organizirati i niz drugih zanimljivih aktivnosti: od filmskih večeri s određenom tematikom, prezentacija zanimljivih putovanja i destinacija do radionica na temu ženskog zdravlja, zdravog života i slično.

Početkom studenog, Klub crvenih cipela organizira 2. Pro Woman konferenciju koja ove godine dobiva i partnera – kozmetičku kuću Avon.

Drage dame, čestitamo!

Ne propustite

Beauty report

Iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Beauty report

Već pri prvom nanošenju koža izgleda osvježeno i odmorno, a poslije samo sedam dana redovnog korištenja dosadni i uporni podočnjaci blijede.

Beauty report

Svaka žena zaslužuje osjećati se izuzetnom, jer to i jest.

Beauty report

Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version