Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Koje preparate koristite kad oblikujete kosu?

Vi, ako ne koristite peglu, bez obzira prije samog feniranja trebate kosu zaštiti i nahraniti koliko je god to moguće.

Drage moje, prvo vam želim sretan Dan žena s malim zakašnjenjem. Ne zaboravite svakog dana biti uporne i jake jer mi smo ipak lavice i možemo sve!

Na kraju članka vam donosim KOD mali znak pažnje.

Danas vam pišem o nekim preparatima koje koristim prije samog oblikovanja kose fenom i peglom (ili bilo kojim toplinskim uređajem). Vi, ako ne koristite peglu, bez obzira prije samog feniranja trebate kosu zaštiti i nahraniti koliko je god to moguće.

Bolje išta nego ništa, zar ne?

Nisam stručnjak jer ne radim kao frizer, iako sam išla u frizersku školu, ali znam dovoljno neke osnove kojih bi se trebali držati, ako želimo zdravu kosu.

Kao što se već mogle/i skužiti, volim se mackati i trackati kao i isprobavati razne brendove i proizvode te vam javljati iskrene dojmove, a ako se pronađete u tome po tipu kože i kose, slobodno navalite jer bi mi bilo drago da sam nekome pomogla, barem malo.

Danas vam ne slikam proizvode već ih možete vidjeti ovdje u kratkom videu kako sam ih nanosila prije peglanja (i nakon). Bilo bi dobro da uvijek nanosite neku kremu/serum na kosu za toplinsku zaštitu kako bi što više očuvali kosu od paljenja i pucanja. Isto tako ulje na same vrhove, a ja vam u nastavku donosim neke svoje favorite po učinkovitosti i naravno mirisu.

Ostavim vam direktni link na proizvod o kojem pišem.

Slobodno ostavite like na videoili pitajte što god vas zanima.

Uglavnom, kad operem kosu prvo je, naravno, posušim i prije sušenja nanosim Moroccanoil Blow-Dry o kojem sam vam već pričala pa si pogledajte, on ima u sebi i zaštitu od topline.

MOROCCANOIL BLOW-DRY CONCENTRATE 50ml

Zatim nanosim kremu Hydrating Styling za oblikovanje i hidrataciju. Namijenjena je suhoj i jakoj kosi (poput moje). Isto tako je odlična ako imate neposlušnu kosu, ali je ne sljepljuje ne brinite što je zaista bitno jer ne želimo tek opranu kosu uništiti.

Kremu imate i u manjem izdanju, možete je koristiti kad god to želite, bez da vam se kosa zamasti. Meni stvarno pomaže i kosa mi bude svilenkasto glatka.

MOROCCANOIL HYDRATING STYLING CREAM 300ml

Zatim obavezno nanosim na vrhove ulje. Koristim njihovo najpoznatije i najprodavanije ulje o kojem sam vam također pisala u prijašnjem članku pa si detaljnije pročitajte. Ostavljam vam link mini ulja iako imate sada promo setove koji se zaista isplate.

Ulje možete koristiti kad god, ali naravno samo na vrhove kako vam se kosa ne bi mastila pogotovo ako već imate masnu kosu. Iako moram naglasiti da ulje nije premasno nego ću ja onako laički reći po svome da je ulje onako suho među rukama. Uglavnom svakako isprobajte pa da vidite je l’ vam odgovara pa lako naručite full size.

MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT 25ml

Ako imate pitanja, znate da mi uvijek možete slati poruke u DM na Instagramu

A kao mali znak pažnje za Dan žena, donosim vam KOD ZA POPUST na Moroccanoil proizvode.

KOD: JUST10

Ostavljam vam direktan link na njihov web shop, kod za popust upišete na kraju u košarici. Kod vrijedi za SVE Moroccanoil proizvode i želim vam uhodan shopping!

Javite mi dojmove i tipkamo se uskoro ponovno.

Više

Savjeti i preporuke

Kosu često izlažemo različitim tretmanima poput feniranja, peglanja ili upotrebe figara.

Istaknuto

Netko izlazi da se vidi i druži sa svojim prijateljima, netko izlazi da se ispleše do jutra, netko izađe jer mu se ne da...

Ljepota

Štitite kosu izvana i iznutra i ne zaboravite se redovito šišati

Funbox

Ovakav ishod video tutorijala ni sama autorica nije mogla zamisliti

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.