Beauty report

Koji su tretmani najtraženiji, a što je u svijetu ljepote trenutno out?

Uoči sedmog rođendana salona, svestranu kozmetičarku i poduzetnicu Ivu Nenadić upitali smo koji su tretmani najtraženiji, a što je u svijetu ljepote trenutno out.

Iako nam je pandemija okrenula živote naopačke, održavanje zdrave i čiste kože je sve važnije velikom broju žena pa tako i Zagrepčankama koje svoju njeguju u Revive Beauty studiju.

Uoči sedmog rođendana salona, svestranu kozmetičarku i poduzetnicu Ivu Nenadić upitali smo koji su tretmani najtraženiji, a što je u svijetu ljepote trenutno out.

‘’Trendovi se u današnje vrijeme mijenjaju sve češće pa su tako tretmani poput filera i botoxa već neko vrijeme u padu – sve više žena shvaća kako je preventivna njega i održavanje zdrave kože bolja i dugotrajnija investicija u svoju ljepotu i zdravlje. Kod nas su svi tretmani izrazito individualni, no generalno su u porastu sve vrste kemijskih pilinga i mezoterapije. To su tretmani koji djeluju na srednji sloj kože, pružaju dubinsku eksfolijaciju, odstranjuju odumrle stanice te potiču kožu na obnovu i daju joj novi, zdravi sjaj.’’

Naša stručna sugovornica ispričala nam je i zašto njeni klijenti s tretmana uvijek odlaze napunjenih baterija, opušteni i zadovoljni.

‘’Za Revive tim je briga za svakog od naših klijenata uvijek na prvom mjestu, a naš studio mjesto je na kojem ćete se uvijek osjećati dobrodošlo. Klijentice najčešće hvale naš ambijent, higijenu i ugodnu atmosferu, a osobno mi je izrazito važno potpuno se posvetiti svakom klijentu pa tako kod nas svatko dolazi na red prema dogovorenom terminu, nema čekanja niti obrađivanja više klijenata u isto vrijeme.’’

Iva Nenadić, Revive Beauty

Mnogim stalnim klijenticama koje vole doći na tretman i obaviti šoping u jednom mahu je veliki plus i blizina Arena Centra, a zanimljiva je činjenica i da posljednjih godina raste broj muškaraca koji se odlučuju za tretmane u ovom beauty salonu.

‘’Depilacija premium Lycon voskom poznata je kao najbezbolnija i najpreciznija metoda uklanjanja dlačica. Tretman je savršen i za najosjetljivije tipove kože jer vosak ima nisku temperaturu djelovanja i izrazito je nježan – napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodanim aromaterapeutskim sastojcima pa je cijeli tretman jedno ugodno iskustvo čak i kada se radi o najosjetljivijim dijelovima tijela. Iako su ove brojne prednosti instantno pridobile žene koje redovito dolaze na depilacije, posljednjih godina nas posjećuje i sve veći broj muškaraca – posebno sportaši koji zbog posla najčešće uklanjaju dlačice s leđa, prsa i nogu.’’

Ivinim rukama prepuštaju se i mnoge slavne Hrvatice koje bez iznimke kući odlaze ljepše i zdravije kože, a ona nam otkriva kako svoj posao ipak najviše voli kada joj stignu poruke sretnih klijentica koje nakon tretmana uživaju u zdravoj i sjajnoj koži.

Više o tretmanima u Revive Beauty studiju možete saznati na njihovoj web stranici, a Iva i njen stručan tim će vam s radošću odgovoriti na sva pitanja ako ih nazovete ili kontaktirate preko njihovih društvenih mreža.

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version