Beauty report

Koju boju kose kod žena preferiraju muškarci?

Kate Middleton predmet maštanja

Muškarci su možda nekada uzdisali za Marilyn Monroe, no ako je vjerovati novim trendovima gospodi u zadnje vrijeme više odgovaraju brinete.

Tako je istraživanje pokazalo kako Britanci Vojvotkinju od Cambridgea smatraju najprivlačnijom, unatoč tome što je ne krase plavi uvojci. Sljedeća na ljestvici je Cheryl Cole, a na trećem mjestu se nalazi glumica Michelle Keegan.

Prema rezultatima ankete, prirodni izgled Kate Middleton preferira čak 58 posto snažnijeg spola, dok je za drugoplasiranu glasalo upola manje muškaraca – njih 31 posto.

Istraživanje je potvrdio i portal Hollyscoop.com koji je početkom ove godine na temelju ankete provedene među njihovim čitateljima stvorio virtualnu ljepoticu izabravši najljepše dijelove slavnih glumica i pjevačica. Osim što je virtualna djevojka imala noge i ruke Jennifer Aniston i grudi Jennifer Love Hewitt, ljepoticu je krasila kosa Sofije Vergare – još jedne zamamne brinete.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Darivanje

Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s  inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version