Knjige i glazba

Kontrapunkt slavi 11. rođendan

Vodimo vas u Aquarius!
Lefto, jedno od trenutno najazvučnijih imena u klupskoj glazbenoj sceni, naći će se i na programu proljetnog Kontrapunkta, koji upravo na Uskrs slavi 11. rođendan.

Posvetivši svoj život glazbi u potpunosti, porijeklom Belgijanac, ovaj zaljubljenik u glazbu ostavio je bogat trag u radijskom eteru te trenutno ima i vlastiti show na Studio Brussel, najglazbenijoj radijskoj postaji u Belgiji , a ostavio je trag i na ostalim područjima belgijske glazbene scene, bilo kao izdavač ili organizator festivala i klupskih noći.

Producentski uratci, među ostalima i remix-album za Blue Note "Out of the Blue", lansirali su Lefta u internacionalne vode, pa je samo u zadnjih godinu dana svoje DJ vještine pokazao publici u većini europskih metropola, Tokyu i Seoulu, te završio put oko svijeta nastupima u Los Angelesu i San Franciscu, nastupajući u legendarnima Low and Theory i Do Over.

U listu Leftovih fanova ubraja se I Gilles Peterson, koji ga glorificira radi eklekticizma i zavidnog mixing umjeća, pa tako ne iznenađuje da ga je Gilles postavio za službenog resident DJ-a na svom Worldwide Festivalu i uključio u Bronswood obitelj.

Poznat po svojoj sposobnosti da prepozna publiku i raspleše i najljenije, Lefto će u nedjelju 04. travnja najaviti proljeće i podsjetiti nas zašto toliko volimo plesni podij. A domaće DJ snage Eddy Ramich i DJ Zak će mu taman za to "pripremiti" teren. Cijena karte je 50kn prije i 70kn poslije ponoći.

OSVOJI UPAD

Aquarius i She.hr vode dvoje čitatelja na 11. rođendan Kontrapunkta, 4. travnja2010. u Aquariusu A1.

Kako biste se našli na popisu na ulazu u Aquarius, potrebno je da nam na mail marketing@mmreza.hr pošaljete mail s naslovom LEFTO, te navedete sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 02. travnja, nakon čega ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno!
Vaš She.hr

Dragi naši,

upade su osvojili: ANTONIJA FRANOTOVIĆ i TENA ŠKILJEVIĆ.
Info o upadima ćete dobiti na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version