Obitelj

Korisni kućanski aparati

Što sigurno neće skupljati prašinu na dnu kuhinjskog ormarića?
Ovi kućanski aparati mogu vam pomoći da uštedite vrijeme, energiju, te jedete zdravo i ukusno.

Mikser/Sjeckalica

Ovaj aparat odličan je za sve vrste kolača, umaka, nadjeva. Može poslužiti i za izradu odlučnog shakea kojim ćete se buditi svako jutro umjesto kave. Samo ubacite bilo koju vrstu voća – svježe, konzervirano ili smrznuto – dodajte svježi sir ili jogurt, šaku orašastih plodova i mrvicu cimeta. Rezultat je odličan napitak koji daje energiju za početak dana.

Aparat za panini peciva


Uživajte u ukusnom panini pecivu u tren oka zahvaljujući ovom aparatu za s pločama za rezanje i spajanje. Lako se sprema jer se može odložiti u uspravnom položaju, a kabel se može namotati. Ploče sa slojem protiv lijepljenja hrane čine čišćenje lakšim no ikad prije.

Kućni grill

Premda mnogi kućanski aparati sakupljaju prašinu u nekom kutu, to neće biti i slučaj s kućnim grilom. Prednost ovog aparata jest što možete napraviti roštilj pod vlastitim krovom. Dodatan bonus jest što većina ovakvih aparata ima poseban pretinac za masnoću, što smanjuje masnoću vaših obroka, a lakše ih je čistiti. Uz ovaj aparat možete uživati u roštilju i po zimi, kada je vani prehladno za bilo kakve slične ekshibicije.

Slow cooker

Ovaj aparat savršen za juhe, variva i gulaše koji sadrže namirnice veće gustoće. Može poslužiti i za pripremu malomasnog mesa, koje je zdravije, ali i žilavije iz istog razloga.

Ostatak članka pročitajte ovdje:
Kućanski aparati koje morate imati u kuhinji

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moj dom

Kućanski aparati diskretni su heroji naše svakodnevice!

Dizajn

Gorenje, jedan od vodećih proizvođača kućanskih aparata na svijetu i međunarodno priznati dizajner Philippe Starck lansirali su novu kolekciju kuhinjskih aparata Gorenje by Starck.

Duh i tijelo

Savjeti i trikovi za zdravlje na tanjuru i manji unos kalorija.

Knjige i glazba

Poklanjamo vam 10 kuharica poznatog chefa Tomislava Špičeka.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version