Veselo doba karnevala je pred nama. Neizostavan dio svakog karnevala zasigurno su i gastronomske delicije, poput fritula i krafni za koje u tradicionalnom načinu pripreme treba dosta umijeća i vremena. Dr. Oetker nudi idealno rješenje – Fritule i Krafne, dvije mješavine za brzu i jednostavnu pripremu ukusnih slastica uz koje možete biti sigurni da će svi biti oduševljeni okusom vaših slastica i još više uživati u karnevalskom ozračju.
Dr. Oetker mješavina za Krafne idealna je i za one manje iskusne u kuhinji, jer će uspjeti pripremiti najfinije krafne na jednostavan način. Iz jedne mješavine dobiva se čak 20
slasnih krafni obogaćenih aromama limuna i ruma. Priprema je vrlo jednostavna: u mješavinu je potrebno dodati jedan Instant kvasac, 175 ml toplog mlijeka, 60 ml ulja i 2 jaja. Riječ je o namirnicama koje su većinom uvijek pri ruci u kuhinji. Oblikovano tijesto zatim je potrebno ispržiti u vrelom ulju i nakon toga po želji napuniti marmeladom ili raznim kremama te posuti šećerom u prahu ili primjerice Dr. Oetker čokoladnim mrvicama.
Fritule su omiljena tradicionalna slastica, koja se vrlo često priprema u Istri i Dalmaciji, osobito u vrijeme fašnika. Uz mješavinu Dr. Oetker Fritule možete na brz i jednostavan način pripremiti ovu vrlo ukusnu slasticu. U mješavinu je samo potrebno dodati 50g maslaca i 3 jaja. Dizanje tijesta nije potrebno, čime se priprema ubrzava i olakšava. Ova mješavina za fritule dovoljna je za pripremu čak 30 fritula, a od iste mješavine mogu se dobiti i vrlo ukusne dalmatinske kroštule.
Dr. Oetker mješavine za krafne i fritule cjenovno su najpovoljnije mješavine za kolače u bogatom asortimanu tvrtke Dr. Oetker, a njihova cijena iznosi 11,99 kn.
Da bismo pružili najbolje iskustvo, koristimo tehnologije poput kolačića za čuvanje i/ili pristup informacijama o uređaju. Suglasnost s ovim tehnologijama će nam omogućiti da obrađujemo podatke kao što su ponašanje pri pregledavanju ili jedinstveni ID-ovi na ovoj web stranici. Nepristanak ili povlačenje suglasnosti može negativno utjecati na određene karakteristike i funkcije.
You must be logged in to post a comment Login