Trendovi

Kragrlice – originalni modni dodaci

Osvoji unikatne kožne ogrlice i kragnu ekskluzivno dizajnirane za She.hr.
Kragrlice su rukotvorine Ane F., apsolventice sociologije i komparativne književnosti, koja se njihovom izradom počela baviti prošle jeseni. Prvi primjerci kragrlica bili su inspirirani filmskim motivima, a kasnije se tematski obzor proširio u više smjerova – metallic, romantic, animal – ovisno o kolekcijama.




Ovratnike izrađuje od kože, kombinirajući pritom metale i poluprozirne tkanine kao dodatke samim ovratnicima.




Najnoviji lookbook više je od predstavljanja modnog asesoara, dio je projekta Which Woman Are You? koji radi s Lučijom Brutalis i predstavlja zanimljiv spoj umjetničkih ideja i dizajnerskih rješenja.



Projekt se bavi temom dualnosti ličnosti i rivaliteta snage i slabosti koje se odigravaju svakodnevno unutar svakog bića.



Započele su projekt mističnim šumskim i minimalističkim modnim fotografijama, a u pripremi je i kratak video za koji je Lučija napisala scenarij.



Nova kolekcija, osim ovratnika, sadrži i tribal kožne ogrlice u crno-zlatnim tonovima, a možete ih vidjeti online na Facebook stranici.



OSVOJI UNIKATNE KRAGRLICA SHE.HR MODNE DODATKE

Kragrlica i She.hr vas daruju dvjema kožnim ogrlicama i kožnom kragnom dizajniranima posebno za She.hr.

Želite li osvojiti ove modne dodatke, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom KRAGRLICA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Čime su bili inspirirani prvi primjerci kragrlica?

Vaše prijave primamo do 11. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnice su Kristina Kemešić, Dragica Galevski i Ivana Marciuš. Čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version