Savjeti i preporuke

Kraj ljeta rezervirajte za tetošenje vaše kože

Luksuzne spa trenutke možete doživjeti i u udobnosti vašeg doma…

Predivni zalasci sunca i zabavne ljetne večeri ostavili su dubok trag u našim mislima, a morska sol, visoke temperature i sunčeve zrake na našoj koži – stoga je idealno vrijeme da joj pružimo sveobuhvatnu njegu koja će je regenerirati i pomoći joj da zablista kao nikad prije!

Luksuzne spa trenutke možete doživjeti i u udobnosti vašeg doma uz intenzivni dvominutni UFO 2 tretman lica, koji vam na dlanu donosi termoterapiju, krioterapiju, T-Sonic pulsacije i puni spektar LED svjetala za zadovoljavanje svih potreba vaše kože. Ovu inovaciju švedskog beauty tech diva FOREO uparite s eksluzivnom linijom maski za lice, bogatih vitaminima i hranjivim aktivnim sastojcima, i razmazite se personaliziranom njegom koja će vam pružiti zdrav i lijep izgled kože.

Svaka maska u kombinaciji s UFO 2 će vam osigurati sveobuhvatan tretman, ovisno o vrsti njege koju želite u tom trenutku. Posebno dizajnirane da upotpune UFO liniju i njezinu naprednu tehnologiju te pojačaju učinke tretmana na vašu kožu, ove maske sadrže vrhunske prirodne sastojke koji će vam pomoći u održavanju svježeg i blistavog izgleda cijeli dan. Dermatološki su testirane, cruelty-free i kreirane od ultramekanih mikrovlakana – što ih čini savršenima za opuštanje i nezaboravno wellness iskustvo kad god ga poželite.

Za koju se masku odlučiti ako želite da vaša koža bude blistava i u vrhunskoj formi? Glow Addict masku iz Advanced kolekcije! Ispunjena ekstraktom bisera, formula Glow Addict maske sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka: ekstrakt bisera i niacinamid koji osigurava svjetliji izgled i pomažu u ujednačavanju tonusa te vitamin E, koji je bogat antioksidansima i koji pomaže u zaštiti prirodne kožne barijere, osiguravajući koži optimalnu hidrataciju i zdrav izgled. Nakon ovog spa tetošenja, bit ćete i više nego spremni za sve izazove u danu, a vaša će koža zračiti dobrom energijom i vitalnošću!

 

Za dodatnu dozu šarma i zdravog sjaja koji će vas pratiti u posljednjim ljetnim danima, razveselite vašu kožu hranjivom Manuka Honey maskom iz Farm to Face linije. Novozelandski manuka med, koji je glavni sastojak ove maske, je jedna od najcjenjenijih i najomiljenijih vrsta meda na svijetu. Prepun je hranjivih tvari, moćnih antioksidansa i hidratantnih svojstava što ga čini savršenim partnerom glatke, svježe i mladenačke kože. Ova UFO maska također sadrži alantoin, dobiven iz kamilice i gaveza, koji ima umirujuća, omekšavajuća i hidratizirajuća svojstva. Savršen i za najosjetljiviju kožu, alantoin štiti hidrolipidni film kože i potiče bolju apsorpciju aktivnih sastojaka u kožu.  Odvojite vrijeme za sebe i razveselite vašu kožu profesionalnom njegom gdje i kad to želite!

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version