Obitelj

Kreativne uskršnje košarice

Razveselite klince sa šarenim košaricama iznenađenja.
Izradom uskršnjih košarica možete razveseliti ukućane, posebno one najmlađe, ali i dati oduška svom kreativnom blagdanskom duhu. Osim što većinom sadrže poslastice te šarena jaja, košare se mogu napuniti kojekakvim stvarčicama koje vesele najmlađe.

Ako u vašem kućanstvu ima djece, ili očekujete posjet dragih vam klinaca – uz zanimljivu košaricu provedite Uskrs ispunjen zadovoljnim dječjim smijehom.



Način na koji ćete ukrasiti košaricu uvelike ovisi o dobi i spolu djeteta. Mlađi dječaci će rado u košaricama vidjeti igračke poput autića ili pak kocki, a oni nešto stariji vole stripove ili kojekakve akcijske figure.

Kod djevojčica čija dob je između tri i pet godina nećete pogriješiti s lutkama i plišanim igračkama, a za one enšto starije savršen je mali set za čaj kako bi i dalje mogli razvijati maštu uz nove priče s imaginarnim ili stvarnim prijateljima.

Ako su vaši klinci male umjetničke duše, košaru napunite papirnatom travom u raznim bojama te u nju stavite kistove, boje, tempere, crtaće papire i bojanke. Makar boja na kraju završila na vašem ili njihovom nosu, djeca će biti oduševljena.

Košaru vaših najmilijih sportaša napunite ovisno o ineteresima klinca. Ipak, kod dječaka nećete pogriješiti s loptom, dresom, kapom ili sličicama omiljenih sportaša. Djevojčice će se razveseliti vijačama ili metrima lastike za gumi – gumi.

Nikad nećete pogriješiti sa slatkišima, iako djeca većinom znaju što bi za poklon –ne odbijaju slatko te će im raznobojna košara s bombonima, čokoladicama, keksima, uskršnjim čokoladnim jajima i zečićima baciti osmijeh na lice.

Veseli ih i raznolikost. U košaru stavite primjerice čokoladu, lopticu, jbuku, jaja i plišanog zeku – uskršnji radosni duh je zagarantiran.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version