Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Krenuo četvrti krug projekta Kreativna Hrvatska

Četvrti krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. kolovoza u King Crossu Zagreb.

Četvrti krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. kolovoza u King Crossu Zagreb.

Riječ je o projektu osmišljenom kao podrška kreativcima koji svakodnevno stvaraju svoje proizvode, a bore se za svoje mjesto pod suncem.

Cilj projekta jest promocija kreativaca iz cijele Hrvatske koji nemaju svoje izložbeno – prodajne prostore, a imaju svoje obrte, tvrtke ili registrirane radinosti te im omogućiti da se predstave široj javnosti i opstanu unatoč konkurenciji crnog tržišta.

DAR ČITATELJICAMA

Idejna začetnica projekta je Natalija Borčić, vlasnica jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj, Puls hobby&art, u čijim se vitrinama izlažu proizvodi odabranih kreativaca.

Naime, kandidati se biraju putem Facebook stranice Kreativna Hrvatska te imaju priliku dva mjeseca svoje proizvode izlagati u Puls hobby&art storeu, u zagrebačkom King Crossu.

Do 11. listopada u ovom krugu izlažu Andreja Dević, Ad Art, Katarina Podvorec i Nikolina Ninna Jerkovic, Woolla, Martina Slukić-Palinkaš, Svaštarija by Fayterica, Nataša Kovačević, RadiOna i Petra Mužic, Peps Clay.

Već u prvih tjedan dana od izlaganja rukotvorci su primijetili znatno veću posjećenost njihovih društvenih mreža što je, između ostalog i cilj ovog projekta.

U proteklih šest mjeseci predstavljeno je 13 rukotvoraca, kreativnih i vrijednih ljudi koji svakodnevno traže svoje mjesto na tržištu, a svi redom ističu veću vidljivost na društvenim mrežama i veći broj narudžbi koji im je projekt Kreativna Hrvatska donio.


Darujemo jednu čitateljicu – naušnice, Peps clay.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #sheisthebest
  • Za one koji imaju problema, priznat ćemo i prijave na našem Facebooku
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 9. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Lidija Bencek

Više

Zanimljivosti

Po peti put projekt Kreativna Hrvatska donio je rukotvorcima priliku za promociju u izlozima jedne od vodećih hobby&art trgovina u Hrvatskoj, Puls hobby&art u King Crossu, Zagreb.

Dizajn

Treći krug projekta Kreativna Hrvatska počeo je 12. lipnja u King Crossu Zagreb.

Dobar posao

Kako bi u ovim, za male poduzetnike teškim trenutcima podržali kreativce koji svakodnevno stvaraju svoje proizvode, u veljači ove godine osmišljen je projekt Kreativna...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.