Fashion report

Kultni butik Charlie dobio novo ruho

Loredana i Tomislav Bahorić ujedinili svoje modne vizije u istom prostoru

Sinoć je u Zagrebu u Vlaškoj 43 otvoreno prodajno mjesto modnih dizajnera Loredane i Tomislava Bahorića, koji unutar jednog prostora, svatko sa svojom kolekcijom na svoj jedinstven način koegzistira.

Od sada Charlie design (Loredana Bahorić) i Spirit by T.B. ( Tomislav Bahorić) stanuju na istoj adresi.

Tako je kultni butik Charlie dobio novo ruho, na novoj lokaciji koje će zasigurno postati omiljena destinacija svih ljubitelja individualnog i avangardnog stila.


Ovom modnom druženju prisustvovali su prijatelji butika Charlie poput Tihane Harapin Zalepugin, Nenada Korkuta, Đenise Pecotić, Tonija Ricova, Šime Eškinje, Andrijane Subotić Pjajčik i brojni drugi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version