Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kultni salon ljepote otvorio vrata na novoj lokaciji

Dharma Institut, brend s 20-godišnjom tradicijom koja prati nove trendove te svojim klijentima omogućuje najbolju estetsku i kozmetološku ponudu na jednom mjestu, otvorio je vrata na novoj adresi u Maksimirskoj 103.

Ljepota i zdravlje je nešto oko čega svi brinu. U posljednje vrijeme mnogi su postali osvješteniji po pitanju skincarea te traže samo vrhunsku njegu za svoje lice i tijelo. Upravo uz vrhunsku njegu dolazi i individualan pristup klijentu s profesionalnim i najnovijim uređajima na tržištu.

Dharma Institut ljepote već je dobro poznato zagrebačko, možemo reći i kultno mjesto, u koje dolaze oni koji traže samo najbolju kvalitetu. Dharma Institut, brend s 20-godišnjom tradicijom koja prati nove trendove te svojim klijentima omogućuje najbolju estetsku i kozmetološku ponudu na jednom mjestu, otvorio je vrata na novoj adresi u Maksimirskoj 103.

Iza ovog popularnog mjesta stoji vlasnica Ivana Škender, kozmetologica i wellness managerica, koja već 20 godina uspješno vodi brend Dharma Institut. Dharma Institut ima naglasak na individualni pristup prema svakom klijentu te u kombinaciji sa stručnim i profesionalnim timom daje izuzetno kvalitetnu uslugu.

Barbara Vicković

Na otvorenju novog, većeg i zaista glamuroznog prostora Ivana je okupljenima poručila: „Trudit ćemo se graditi naš pristup i odnos prema klijentima. Uvijek ćemo pratiti svjetske trendove u beauty industriji, raditi na sebi i stjecati nova znanja. Sigurna sam kako će naši klijenti uživati u novom prostoru koji je ekskluzivan. Naša misija je da se kod nas osjećate lijepo, njegovano i sretno. Želimo da se osjećate kao kraljice“.

Na otvorenju su se okupila mnoga poznata lica kao Barbara Vicković koja je ujedno i ambasadorica Dharma Instituta, voditelj eventa je bio Davor Garić, a nastupili su Sanja i Neda Parmać u pratnji Elvisa Sršena Noe te operna diva Antonella Malis.

Na druženju u ovom ekskluzivnom prostoru uz slasne delicije chefa Siniše Škendera i cateringa KUKI, našli su se i novinarka Ivana Šundov, model Elena Dizdar, poduzetnica i bivša miss turizma Ivančica Pahor, dizajnerica Ivana Jurić, blogerica Barbara Repe.

Vlasnica Ivana Škender, Iva Kontek vlasnica licence Miss Zagreba, Sanja Faber area manager maloprodaje Hoegl shoes fashion

Dharma Institut se ističe najmodernijim uređajima za njegu na tržištu, koji se uglavnom nalaze samo u najboljim poliklinikama. Među njima su Med Contour Multipower – alternativa liposukciji, Med Visage kao najbolji neinvazivni anti-age tretman lica, neizostavni HydraFacial – hit tretman u Hollywoodu kojeg rade apsolutno sve zvijezde A liste prije odlaska na crveni tepih. On radi dubinsko čišćenje i dubinsku hidrataciju te daje trenutni glow efekt na koži lica i to bez crvenila. U ponudi se mogu naći i oni malo invazivniji tretmani poput trenutno najpopularnijeg PRP-a i Microneedlinga.

Violeta Juras, fotke

Više

Beauty report

Za dubinsku njegu i tetošenje kože često trebamo odvojiti samo nekoliko minuta i u skincare rutinu uvrstiti moćne beauty saveznike, koji će joj pomoći...

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Trendovi

Dr. Ivona Igrec jedna je od najpriznatijih svjetskih stručnjakinja na području primjene matičnih stanica u estetskoj medicini i anti-agingu.

Beauty report

Nerijetko nas gubitak kose, posebice ako ga mjesecima primjećujemo, zabrinjava.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.