Događanja

Kupi Keune i djeluj humanitarno

Jednu kunu od svakog proizvoda donirate Udruzi SVE za NJU

Keune Ultra Mild linija sadrži nježnu i bogatu formulu namijenjenu za različite tipove kose, za svaki dan za cijelu obitelj.

Daily Use šampon i regenerator još više obogaćeni multivitaminima dobili su novo atraktivno pakiranje. Nježna, lagana formula namijenjena je za sve tipove kose. Hrani i obnavlja kosu. Ugodan miris naranče omogućuje osjećaj zadovoljstva i užitka. Repair šampon i regenerator su hidratizirajuća njega suhe i oštećene kose. Luksuzno 100% organsko arganovo ulje i proteini pšenice hidratiziraju i smanjuju poroznost, zaglađuju kosu i daju joj volumen. Privlačan miris kruške dugo zadržava svježinu u kosi. Anti dandruff je djelotvoran šampon za kosu protiv peruti.

Lagana formula na bazi cinka uklanja perut te sprječava njen ponovni nastanak. Hrani kosu i čini je zdravom. Miris limete pruža osjećaj čistoće i svježine. Njegujući Styling gel s multivitaminima je univerzalni styling proizvod koji daje elastično učvršćenje i prirodan sjaj na kratkoj i poludugoj kosi.

Od 01.06. do 31.12. 2014. 1 kn od svakog proizvoda biti će donirana Udruzi SVE za NJU!

Cijena: 39,90 kn svaki proizvod

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version