Fashion report

Kvalitetna portugalska moda

Poklanjamo dvije Peter Murray  ženske majice.
Peter Murray najbrže je rastući portugalski modni brend vodeće portugalske tekstilne industrije Camilo pinto. Više od 20 godina iskustva, praćenje modnih trendova, vrhunske tkanine kao i prihvatljive cijene za danu kvalitetu poznate su prednosti Peter Murray-a.

Prodajna mjesta

Peter Murray shop: Westgate – Donja Bistra, Zaprešićka 2
Varteks & više : Zagreb,Trg bana J. Jelačića 8
Varteks & više : Supernova – Zadar, Ulica Akcija Maslenica 1

Glavne prednosti Peter Murray koncepta su detalji koji su prisutni u cjelokupnom asortimanu kolekcije i orijentiranost na dobar omjer kvalitete i cijene proizvoda. Eksperimentirajući s novim formama,detaljima te novim i jedinstvenima idejama, koristeći pritom vrhunske materijale, ruše standarde casual koncepta i time mijenjaju asortiman i postojeće linije u smjeru novih i boljih proizvoda. Novi način, novi proizvod, nova prilika, novi brand – Peter Murray!



OSVOJI MAJICU

Varteks i She.hr vam poklanjaju dvije ženske majice portugalskog branda Peter Murray.

Ako želite sudjelovati i osvojiti ove kvalitetne majice, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom MURRAY i navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela, i knjiga možda postane vaša!.

Gdje se nalazi Peter Murray Shop?

Vaše prijave primamo do 20. siječnja 2011., nakon čega ćemo objaviti i dobitnike. Sretno!

Drage naše,
dobitnice majice portugalskog branda Peter Murray su: Petra Šop i Gorana Rabar. Čestitamo!
Informacije o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Fashion report

Od svog osnutka 2012. godine, Anita Pokrivač Design brend stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version