Beauty report

L’Occitane njega lica od anđelike

Jedinstvena biljka koži pruža dubinsku hidrataciju i vitalnost.
Anđelika je istinski jedinstvena i nevjerojatna biljka. U samo nekoliko dana može izrasti i do dva metra visine zahvaljujući svojoj iznimnoj sposobnosti crpljenja vode duboko iz zemlje. L'Occitane je u novoj kolekciji za njegu lica otkrio i patentirao izvanrednu učinkovitost anđelike na hidrataciju i vitalnost kože. Noviteti su dostupni u trgovinama od 8. lipnja.

Postoje male stvari koje čine veliku promjenu za vašu kožu – za dodatnu njegu potrebno je vrlo malo vremena, a rezultat će vas oduševiti. Svaka žena kada se probudi želi u ogledalu vidjeti lijepu, svježu put zdravog sjaja. Upravo to pružaju njegujući proizvodi iz kolekcije Anđelika za dubinsku hidrataciju, koja je ključ lijepe, blistave kože.



Sinergija anđelikinog organskog eteričnog ulja i anđelikine organske eterične vodice trenutno koži pruža dugotrajnu hidrataciju. Rezultat je čvršća koža te mladolika, blistava put.

Pjenušavi gel za čišćenje lica

Osvježavajući nježan gel u dodiru s vodom se pretvara u izdašnu pjenu, koja nježno i temeljito čisti kožu lica od svih nečistoća. Dragocjeni sastojci organske anđelike vraćaju koži sjaj i daju joj optimalnu vlažnost. Cijena je 130,90 kn.



Hidratantni tonik

Osvježavajući, bezalkoholni tonik aktivno hidratizira i osvježava kožu te nježno uklanja ostatke nečistoća. Koža je spremna za upijanje svih aktivnih sastojaka vaše svakodnevne kreme za njegu. Koža je meka, osvježena te ima zdrav i blistav izgled.Cijena je 130,90 kn.

Hidratantni piling gel

Osvježavajuće i lagane teksture, sadrži meke masažne kuglice i trenutno krijepi kožu. Male prirodne piling čestice sasvim nježno uklanjaju odumrle stanice kože i sve nečistoće, meke kuglice od prirodne gume masiraju kožu, potičući mikrocirkulaciju, organski ekstrakt anđelike održava prirodnu hidrataciju kože. Rezultat je nevjerojatno čista, meka i blistava koža. Cijena je 165,50 kn.

Koristite 2-3 puta tjedno. Prstima nanesite na vlažnu kožu lica, izbjegavajte područje oko očiju i usana. Masirajte nježnim kružnim pokretima, isperite. Redovitim pilingom uklanjamo odumrle kožne stanice, odčepljujemo pore i omogućujemo njegujućim proizvodima bolje upijanje.



Instant hidratantna maska

Iznimno hidratantni gel u potpunosti hidratizira kožu u samo 3 minute. Koži pruža potrebu hidrataciju odmah po nanošenju te je čini ugodnom na dodir i lijepom tijekom cijelog dana. Koža je hidratizirana, osvježena, punija i blistava. Cijena je 207,80 kn.

Koristite 2-3 puta tjedno. Obilno nanesite na lice i vrat, pustite da djeluje 3 minute. Ostatak nježno uklonite pamučnom blazinicom natopljenom anđelikinim tonikom.

Hidratantna maglica za lice

Hidratantna maglica trenutačno i dubinski osvježava kožu. Možete je koristiti bilo kada i bilo gdje: u gradu, u zrakoplovu, na plaži ili nakon vježbanja. Odlična je za završno čišćenje kože, nakon upotrebe gela za čišćenje ili za fiksiranje šminke. Cijena je 107,70 kn.

Raspršite maglicu na lice s udaljenosti 20 cm, oči neka budu zatvorene. Pričekajte nekoliko trenutaka da se maglica upije. Možete je upotrijebiti: po potrebi tijekom cijelog dana, za hidrataciju i osvježenje kože, osobito na putovanju i na visokim temperaturama; kao blagi tonik nakon čišćenja, ako više volite tonik s raspršivačem ili nakon nanošenja šminke, za njeno fiksiranje i dulje trajanje.



Roll-on gel za područje oko očiju

Osvježavajući i lagani sastav ovog gela odlično je sredstvo za buđenje umornih očiju. Masažna kuglica pruža trenutni učinak hlađenja koji opušta kožu oko očiju i potiče mikrocirkulaciju. Kombinacija anđelikine vodice i eteričnog ulja organske anđelike u obliku mikrokapsula potiče prirodnu hidrataciju kože i pomaže u zaštiti od slobodnih radikala. Kompleks aktivnih sastojaka djeluje protiv tamnih kolutova, podbuhlosti i trenutno osvježava područje oko očiju. Cijena je 169,30 kn.

Hidratantna krema

Svilenkasto meka, osvježavajuća i izuzetno hidratantna krema sadrži posebno odabranu organsku anđeliku iz pokrajine Drôme (Provansa). Koža je trenutno i trajno hidratizirana i revitalizirana.



Patentirani anđelikin kompleks u hidratantnoj kremi sadrži anđelikinu vodicu koja poboljšava prirodnu hidrataciju kože, potičući sintezu akvaporina ('vodenih kanalića' koji osiguravaju bolju protočnost vode do stanične jezgre) te anđelikino eterično ulje, koje poboljšava elastičnost i štiti kožu od djelovanja slobodnih radikala. Pruža intenzivnu hidrataciju 24 h za zaglađenu, napetu kožu i zdravu blistavu put. Cijena je 281 kn.

Zaštitni fluid SPF 15

Nakon nanošenja ovog svilenkasto laganog, osvježavajućeg fluida koža je trenutno i trajno hidratizirana i revitalizirana.



UVA i UVB zaštitni filteri štite kožu od štetnog djelovanja sunca, za zaglađenu, napetu kožu i zdravu blistavu put. Cijena je 227 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version