Beauty report

L’Occitane vrijeme za kupanje

Obiteljska kolekcija Bonne Mère za njegu tijela.
U Provansi često se može čuti Oh bonne mère, uzvik koji izražava iznenađenje, olakšanje, radost i trenutke neizmjerne sreće i što je najvažnije – ljubaznost i velikodušnost. Odnosi se na baziliku Notre Dame de la Garde koja je u srcu proizvođača tradicionalnih sapuna i građana Marseillea zauzela posebno mjesto. Bonne Mère ili "Dobra Majka", simbol majčinstva i brige za obitelj utkani su u novu L’Occitaneovu kolekciju koja će se u  prodaji naći od 1. rujna.

Svi proizvodi iz kolekcije su hipoalergeni, nježni prema osjetljivoj dječjoj koži te ekološki prihvatljivi. Već od navršene treće godine života djeca mogu koristiti ove proizvode zajedno s ostalim članovima obitelji. Blage, njegujuće formule poštuju prirodni pH kože te je dan za danom njeguju profinjenim, baršunastim teksturama koje u harmoniji s nježnim umirujućim mirisima, svakodnevnu njegu pretvaraju u trenutke istinskog užitka.



L’Occitane voli svoj planet i zato su proizvodi iz kolekcije Bonne Mère na raspolaganju u velikim obiteljskim pakiranjima koji su uvijek korak ispred u području očuvanja okoliša. Ambalaža biljnog porijekla (šećerna trska) primjerena je za daljnju reciklažu i najmanje je 95% obnovljiva. Nježna krema za tuširanje u pakiranju od 600 ml ekonomičnija je i ekološki prihvatljivija te primjerena da u njoj uživaju svi članovi obitelji.



Proizvodi su obogaćeni omekšavajućim i ublažujućim ekstraktom meda, miluju vašu kožu slatkim mirisom bademovih cvjetova. Zlatna medena mješavina, oplemenjena mirisnim notama cvjetova lipe i naranče čine samo srce mirisa. Već sama pomisao na ove proizvode pruža vam nježan, umirujući osjećaj mekoće. Blagom mirisu cvjetova pamuka ujedinjenom sa slatkim notama i nježnim dodirom mlijeka nećete moći odoljeti.

Nježna krema za tuširanje

Iznimno meka i nježna tekstura koja se topi u dodiru s kožom, primjerena je za njegu svih članova obitelji. Njegujuća hipoalergena formula s neutralnim pH primjerena za svakodnevnu upotrebu, razmazit će vašu kožu ostavljajući je mekom i profinjeno namirisanom. Cijena je 165,50 kn.



Kremasti tekući sapun

Meki, kremasti tekući sapun sasvim nježno i bez isušivanja čisti kožu, čuvajući njenu prirodnu razinu hidratacije. Kremasta njegujuća formula primjerena za svakodnevnu upotrebu, razmazit će ruke svih članova obitelji. Cijena je 92,40 kn.

Sapun

Tradicionalni marsejski sapun svakodnevno, nježno i bez isušivanja čisti kožu, čineći je mekom i profinjeno namirisanom.


Njegujuća formula sadrži ulje palminih plodova dobiveno na okolišu prihvatljiv način te certificirano RSPO certifikatom. U ponudi su: Med, Ruža, Mlijeko, Lavanda, Citronovac i Lipa, a cijena je 26,90 kn.

Nježna univerzalna krema

Univerzalna krema u praktičnoj ambalaži primjerenoj za svaku torbicu, da uvijek bude uz vas. Prije no što i primijetite, postat će dio vaše svakodnevne njege – to vrijedi čak i za one s najosjetljivijom kožom. Raskošna i hidratantna, nemasna njegujuća formula primjerena je za sve tipove kože, za sve članove obitelji. Cijena je 115,40 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Seks i osjećaji

Brojna su istraživanja pokušala doznati koje su najdublje seksualne želje muškaraca, a koje oni ne otkrivaju baš rado svojim partnericama.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version