Beauty report

L’Oreal Professionnel boje za proljeće i ljeto

Inspiracija za kolekciju Somptueux dolazi iz svijeta visoke mode.
L'Oréal Professionnel nastavlja svoju tradiciju kolekcije boja kojom iznova naglašava povezanost boje kose s modnim trendovima. Ovaj internacionalni brand potpisao je trogodišnji ugovor kojim postaje službeni partner Paris Fashion Weeka, slaveći više od stoljeća suradnju između frizerstva i mode.

Kolekcija boja za kosu za proljeće i ljeto – Somptueux pripovijeda priču o umjetnosti tekstila i iznimnih materijala. Delikatna čipka, smiona svila, lagana gaza materijali su koji se radom vještih ruku pretvaraju u prave umjetničke kreacije. Postoji tisuću načina kako isplesti niti u savršenu haljinu, kako izrezati tkaninu kako bi savršeno odgovarala konturama tijela.

Ova kolekcija boja preuzima koncept francuske izvrsnosti – la couture – precizan i delikatan rad umjetnika koji su napravili revoluciju u svijetu mode. Cilj kolekcije je promicati izvrsnost tih umjetnika, budući da inspiracija za kolekciju dolazi iz svijeta Haute Couture.



Kolekcija koristi kosu kao materijal prepun mogućnosti, svilenkastu tkaninu s kojom se može postići pravo umjetničko djelo koje izražava umjetničku crtu frizera. Slavi frizere koji za svoje klijente kroje stil rađen po njihovoj mjeri.



Veza između mode i frizerstva stvorena je davno te kolekcija želi obnoviti veze između umjetnosti i umjetnika, materijala i stvaratelja. Ona priča o detaljima, o strastvenom radu umjetnika koji vlakno po vlakno pred našim očima stvaraju umjetničko djelo.

Vizuali kolekcije savršeno dočaravaju ovaj spoj i prikazuju tri aspekta svijeta mode i umjetnosti. Kroz tri ženska imena sažeto je sve što oni utjelovljuju.

Mademoiselle Popeline

Cvijeće je najženstveniji i najelegantniji oblik koji možemo naći u prirodi te je iz tog razloga oduvijek prisutno u Haute Couture industriji. Ovaj vizual otkriva delikatnost žene s blistavom kosom, obojanom svijetlim nijansama i suptilnim stupnjevanjem boja koje podsjećaju na svilu.



Donna Taffetas

Ako je povijest bila raskošna, ovaj vizual savršena je ilustracija tog vremena. Akcenti boje i pokret doprinose jedinstvenosti ove žene.



Više ne pričamo o kosi nego o tkanini, ne pričamo o boji nego o paletama, niti o stylingu nego o lakoći. Pariška kuća mode pokazuje svoju izvrsnost i kreativnost.

Lady Organza

Perje skrojeno poput krila anđela spojena su s bob frizurom naglašenom trakama ljubičaste i kraljevski plave.



Vizual prikazuje ženu s aureolom od kose, a koža joj je poput opala i delikatna kao porculan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version