S modne piste

Lagom predstavlja novu kolekciju eklektičnog modnog smjera

Lagom, pomiče granice te predstavlja novu kolekciju eklektičnog modnog smjera, pod nazivom EXPOSED.

Nakon uspješnog lansiranja kolekcija No.#1, The Eternal i The Yellow Breeze, domaći brend u usponu, Lagom, pomiče granice te predstavlja novu kolekciju eklektičnog modnog smjera, pod nazivom EXPOSED. Kolekciju su dizajnirale i proizvele prijateljice i osnivačice brenda Mia Kovač i Sara Gjini – te je sada dostupna online na www.lagom.com.hr.

EXPOSED čine odvažni look-ovi u kojima grunge buntovničke vibracije zauzimaju glavno mjesto, a odražavaju grubu i stvarnu prirodu svijeta kojem smo izloženi. Kolekcija je u potpunosti kreirana po „mix, match and pair“ principu, a nudi spoj udobnosti i funkcionalnosti u simbiozi s kultnom bezvremenskom i minimalističkom estetikom brenda.

U kolekciji prevladavaju suknje raznih krojeva i dužina te klasično – neklasične košulje koje se ističu po svojoj raznovrsnosti i multifunkcionalnosti. Dodatnu dozu ženstvenosti kolekciji daje vunena haljina na patentno zatvaranje, a cijelu priču zaokružuje vuneni, topli, predimenzionirani kaput idealan za nadolazeće hladnije dane.

Dizajnerice su se poigrale neutralnom jesenskom paletom od maslinastih i bež tonova, do tamno smeđe, u kombinaciji s bezvremenskom crnom, bijelom te ledeno plavom koja je apsolutni hit sezone. Njihov fokus je, kao i uvijek, usmjeren na kvalitetu i odabir prirodnih i održivih materijala pa tako od tkanina prevladavaju 100% pamuk i vuna, a poseban pečat cijeloj kolekciji daju majstorska izrada odjevnih predmeta te pomno osmišljeni i locirani detalji poput širokih nabora, naglašenih ramena, sirovih, naizgled nedovršenih poruba, proreza, ukrasnih šavova te vidljivih etiketa s logotipom brenda. 

Buntovni duh grungea, zaživio je, osim kroz ove vječno nosive, robusne komade, i kroz modni editorijal koji je „točka na i“ ovoj fantastičnoj kampanji. U ulozi modela našla Dora Fodor, koja se svojim neustrašivim estetskim izričajem i dojmom mlade urbane buntovnice, te uz vizažistički touch Nere Fodor, savršeno uklopila u koncept kampanje. Editorijal je snimljen u jednom secesijskom, art nouveau, zagrebačkom stanu (@hnk2000s ) koji je svojom eklektičnošću i nekonvencionalnošću poslužio kao nezamjenjiva podloga za stvaranje ove ekstravagantne vizualne priče, pod objektivom virtuozne fotografkinje Maje Riznić.

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version