Lifestyle

Lavanda za dubinsku njegu ruku

Osvojite Olival poklon paket

Njega ruku bitna je tijekom cijele godine, no zimi im je zbog hladnoće i suhog zraka potrebno mnogo više pažnje. Tako već prilikom prvog zahlađenja krećemo u potragu za novitetima, bogatijim i hranjivijim kremama za ruke koje će nam pomoći da izbjegnemo crvenilo te suhu i ispucanu kožu ruku.

Zato je Olival obogatio svoj asortiman hidratantnom kremom i koncentratom čiji je glavni sastojak dalmatinska lavanda. Biljka je to čiju su dragocjenost poznavali još stari Rimljani. Cijena pola kilograma cvjetova lavande bila je tada jednaka mjesečnoj plaći radnika na farmi. Prepoznata kao biljka zdravlja i ljepote, lavanda i danas ima široku primjenu u kozmetici.

Vaše ruke bit će zahvalne na lavandi zbog aromatičnih ulja i hranjivih sastojaka koji će zaštititi kožu, nahraniti je te joj osigurati potrebnu vlažnost. Za dnevnu njegu stručnjaci u Olivalu osmislili su hidratantnu kremu za ruke i nokte koja se brzo upija te je dovoljno koristiti manju količina nekoliko puta kroz dan.

Olivalov koncentrat s lavandom za ruke i nokte savršen je pak za noćnu njegu, jer je namijenjen zaštiti suhe, ispucane i oštećene kože ruku. Bogata formula prirodnih ulja, glicerina i vitamina E regulira omjer vlage i masnoće u koži te štiti ruke od isušivanja.

Zbog svojeg umirujućeg djelovanja krema i koncentrat s lavandom odgovarat će i jako osjetljivim rukama.

[box style=”0″]

OSVOJITE OLIVAL POKLON PAKET

Olival jednu čitateljicu nagrađuje s poklon paketom.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom OLIVAL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koja je biljka osnovni sastojak navedenih krema za ruke?

Vaše prijave primamo do 16. siječnja 2014., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Nada Skejo. Čestitamo!

[/box]

Proizvodi se mogu kupiti na prodajnim mjestima Interspara, Mercatora i Offertisime; u robnoj kući Nama i bolje opskrbljenim ljekarnama.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

U četvrtak, 25. travnja, s početkom u 13 sati, na Visokom učilištu Algebra, po jubilarni deseti put održana je konferencija pod nazivom ICT Supergirls,...

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version