Kultura

Laži mi

Osvoji ljubavni roman prepun laži i strasti.
Jennifer Crusie američka je spisateljica i autorica nagrađivanih ljubavnih romana koji su objavljeni diljem svijeta i imaju milijunsko čitateljstvo. Živi i piše u Ohiju. U izdanju Znanja do sada su objavljeni njezini bestseleri Oklada, Lažnjak, Iskušenje i Lud za tobom.



Život Maddie Faraday bio je savršen dok nije otkrila da je muž vara, da joj je majka nepopravljiva tračerica i da joj najbolja prijateljica nešto taji. Kao šlag na torti u svoj toj pomutnji, u život joj neočekivano bane i C. L. Sturgis, zgodan tip s kojim je u srednjoj školi imala kratku avanturu. Događaji koji će uslijediti razotkrit će mnoge laži i uskovitlati strasti u malenom gradiću, a neki će pronaći pravu ljubav.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Laži mi autorice Jennifer Crusie.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom LAŽI te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako je ime tipu s kojim je Maddie imala kratku avanturu u srednjoj školi?

Vaše prijave primamo do 3. rujna 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Knjigu je osvojila Martina Đanić, čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

S ljubavlju, Pamela otkriva nam sasvim novu stranu Pamele, pravu istinu o njezinom životu i karijeri dajući cjeloviti prikaz svog života bez uljepšavanja.

Duh i tijelo

10 važnih stvari koje često ne cijenimo dovoljno.

Seks

Priuštite svojem muškarcu najveći orgazam u životu

She Book Club

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version