Savjeti i preporuke

Lijepa i sretna kao Heidi Klum

5 savjeta poznate manekenke i zaposlene mame. 
Poznata manekenka i model te supruga pjevača Seala, odala je tajne svog uspjeha časopisu Self. E da, Heidi je i super mama! Ima i četvero djece, koji su svi ispod sedam godina. Koja je njena tajna i kako uspjeva tako dobro balansirati između poslovnih i privatnih obaveza i pritom izgledati fantastično , otkrijete u nastavku. Heide nam otkriva neke od svojih trikova!

1. "To do" liste

Veliki sam pobornik "to do" listi. Ujutro pod tušem smislim pet stvari koje definitivno moram napraviti te još dodatnu zabavu i aktivnosti za djecu. Dan nam bude ispunjen!



2. Vježbanje


Liniju održavam trčanjem. Svako jutro se ustanem i istrčim tri kilometra. Iako, ne volim takvu vrstu vježbe, volim biti fit i utegnuta pa zato trčim.

3. Lijepa koža

Ne postoje sad neke tajne kreme koje će pomoći, već je bit u tom da niste premršavi te da vam u tijelu ostane dosta kolagena kad krenete prema starijim godinama. Zato – pravilno se hranite, koža će vam biti zahvalna, rastezljiva i mekana, a bore su prirodne i lijepe.

4. Krizne situacije

Kad jednostavno više ne znam što bi – djeca plaču, svi viču i imam toliko toga za napraviti – zaustavim se i pomislim – "To je moj život – jedan veliki vrtuljak, ali ja sam ga odabrala i volim ga“.



5. Modni savjet

Meni je najbitnije da se ne utopim u sivilu i postanem jednolični modni miš. Zato odabirem velike naušnice i seksi minice te pokušavamo modom izraziti stav. Kad vam se nešto sviđa, koliko god šašavo izgledalo – to ponosno nosite. Ne brinite o tom što drugi misle.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Osjetite auru i intrigu novog Avon parfema i prepustite se magiji mjesečine koja će vas dugo nositi na svojoj svjetlosti – daleko, daleko, sve...

Savjeti i preporuke

Predstavljamo The Elements, uzbudljivu novi kozmetički brend na tržištu koji kombinira znanost s prirodom kako bi stvorili specijalizirane formulacije za njegu kože.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version