Ljepota

Lijepe za Justina Biebera

Osvojite Essence poklon paket

Ljepotice i ‘belieberi’ slušajte! Službeni make-up partner turneje ‘Believe’ Justina Biebera , Essence, predstavlja kolekciju “Beauty beats – girls on tour with Justin Bieber”. Proizvodi su jedinstveni kao i 19-ogodišnja mega zvijezda. U novoj kolekciji nalaze se cool i praktični kozmetički proizvodi u sivoj, plavoj, tirkiznoj, ljubičastoj i koraljno-rozoj idealni večernji look na koncertu ili neodoljiv dnevni izgled. Spremi se za bieber groznicu uz essence!

essence beauty beats – sjenilo za oči
Jedna ljubav! Ova cool sjenila za oči garantiraju sjaj u očima s metalik
shimmerom u sivoj, plavoj ili ljubičastoj. Dostupna u 01 baby, baby, ooh!,
02 i´m backstage i 03 as long as you love me. (13,90 kn)

essence beauty beats – 2u1 tuš za oči
Vjeruj: crni tuš za oči s jednim tankim vrhom i širim vrhom, ima
dugotrajnu teksturu kako bi mogla stvoriti nevjerojatne linije.
Dostupno u 01 the biggest fan. (26,90 kn)

essence beauty beats –sjajilo za usne
Uvijek s pjesmom na usnama! Ova sjajila za usne čine tvoje usne ljupkima i neodoljivima u tri trendi nijanse i sigurno će trajati super dugo. Dostupno u 01 groupie at heart, 02 eenie meenie i 03 i´m backstage. (17,90 kn)

essence beauty beats – shimmer puder
Sjaj na pozornici! Ovaj nježni puder ostavlja suptilan sjaj koji će te sigurno staviti ispod reflektora sa svojim shimmer pigmentima. Dostupno u 01 swaaag! (29,90 kn)

essence beauty beats – rumenilo
Biebs rumenilo! Svilenkasta, mekana tekstura stapa predivnu rozu nijansu na tvojim obrazima. Dostupno u 01 groupie at heart. (22,90 kn)



essence beauty beats – lak za nokte

All around the world! Četiri trendi laka za nokte u ljubičastoj, koraljno-rozoj, tirkiznoj I sivoj nude odličnu prekrivenost i dugotrajnost, za prekrasne nokte! Dostupno u 01 baby, baby, ooh!, 02 i’m backstage, 03 as long as you love me i 04 groupie at heart. (15,90 kn)

essence beauty beats – paperprint dizajn za nokte
Bieber print! Stvarni print novina sa slikama Justina Biebera, koji bi inače vidjeli u tisku, od sad možeš imati na svojim noktima! Evo i kako: svjetli lak za nokte nanesite u dva sloja na nokte. Odvoji dizajn s Justinom, premaži s transfer lakom i pritisni na svoj nokat 15 sekundi, s print dizajnom prema dolje. Možeš si pomoći s pamučnom vaticom. Potom nanesi nadlak-  i gotovo! Ponovi za svaki nokat. Apsolutno kreativno i prava izjava ljubavi prema Justinu! (11,90 kn)

essence beauty beats – paperprint manicure transfer lak

Timski rad! Pomoću transfer solution laka nanijeti ćeš paperprint manikuru s likom Justina na svoje nokte! Probaj! (15,90 kn)

essence beauty beats – gumice za kosu
Ove cool gumice za kosu super su praktične kada si na koncertu i želiš maknuti kosu s lica radi boljeg pogleda na Justina! Također izgledaju slatko kao narukvice. Dostupne u pakiranju po dva komada. (17,90 kn)

Essence ‘beauty beats’ kolekcija bit će dostupna na prodajnim mjestima DM-A i Kozma od sredine ovog tjedna.

[box style=”0″]

OSVOJITE POKLON PAKET

Essence vam poklanja 2×1 poklon paket proizvoda “Beauty beats – girls on tour with Justin Bieber”.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, odgovor na nagradno pitanje pošaljite na igra@mmreza.hr s naslovom BIEBER te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove aktualna turneja Justina Biebera?

Vaše prijave primamo do 4. prosinca 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Petra Jolić i Vedrana Vidmar. Čestitamo!

[/box]

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Jedanaesta Sisterlove kolekcija essence & Catrice nosi moto "Back to the roots" i inspirirana je jedinstvenim Disney likovima Mickey Mouse i Winnie the Pooh.

Beauty report

Essence praktični svestrani proizvodi štede vrijeme, bez kompromisa u pogledu jedinstvene završne obrade i visokokvalitetnih, hranjivih sastojaka.

Beauty report

Kao led na suncu! Ljeto je napokon stiglo – vrijeme za nebrojene sate na suncu i ukusan sladoled! Nova essence Trendovska kolekcija melting for...

Beauty report

Simba, Nala, Pumba & Timon i Mowgli, Baloo, Hathi Jr. & Bagheera najbolji su primjeri nevjerojatnih prijateljstava i vraćaju neka prekrasna sjećanja iz djetinjstva.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version