Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Livision optika: Već 10 godina drugačiji od ostalih

Kroz dosadašnjih deset godina poslovanja LIVISION optika se profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne odgovore na sva pitanja, profesionalan tretman i rješenje za vid prilagođeno njihovim specifičnim potrebama.

Kroz dosadašnjih deset godina poslovanja LIVISION optika se profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne odgovore na sva pitanja, profesionalan tretman i rješenje za vid prilagođeno njihovim specifičnim potrebama. Livision optika nudi sve: od provjere vida, izmjere i izrade jedinstvenih naočalnih leća, od jednojakosnih, preko fotoosjetljivih do progresivnih koristeći specijalan uređaj ”Visioffice” te izradu dioptrijskih naočala u vlastitoj radionici na vrhunskim “Essilor” strojevima.

Svi zaposlenici su optičke stručne naobrazbe, s višegodišnjim iskustvom, uz vodstvo osnivača i optometrista bc. Livia Svržnjaka: “Rezultat našeg dosadašnjeg, desetogodišnjeg rada su zadovoljni kupci koji, osim što im je vid učinjen boljim, žele s LIVISION OPTIKOM stvoriti prijateljski odnos te naći mjesto od povjerenja za svoje oči. I to čine svakodnevno, u suradnji s našim stručnim djelatnicima. Želimo, možemo i znamo vid učiniti boljim i ljepšim! To je krilatica koja nas vodi već puno desetljeće, a vjerujemo da će još dugo, zajedno sa svima vama. Kao zahvalu za vjernost, svojim smo postojećim i budućim kupcima pripremili brojne popuste i iznenađenja kroz čak 10 dana slavalja, veselimo se vidjeti vas u svim Livision optikama”, zaključio je Livio.

Ponuda izvan svih okvira

Uz najkvalitetnije naočalne leće, u ponudi LIVISION optike nalaze se i moderni, ekstravagantni okviri kakvi su već privukli brojne korisnike, uključujući i Antoniju Blaće, Anju Alavanju, Ivana Dečaka, Jaquoesa Houdeka i mnoge druge.

“Livision optika nudi uvijek više! Okviri koje pronađete na njihovim policama, osim što će govoriti o vašoj osobnosti, bit ce i jedni od originalnijih u gradu. Uz širok izbor okvira zaposlenici Livisiona nude vam i profesionalnu uslugu te ugodan, gotovo kućni ambijent! Zato se u Livsionu i sam osjećam – baš kao kod kuće”, poručio je povodom slavlja 20 godina Livision optike frontmen Vatre Ivan Dečak.

Naočale su davno prestale biti samo puka potreba i dio su modnog izričaja, pa tako naginjemo njihovoj nabavi i za upotpunjavanje stila, ali i uz nekadašnji naglasak na korekciju, danas sve više korisnika prepoznaje njihovu važnost u prevenciji. U Livision optikama, na tri zagrebačke lokacije, možete pronaći širok izbor okvira i rješenja za svoj vid – ponude za vid u okvirima izvan svih okvira.

10 dana slavlja za 10 godina

Deset godina od otvorenja prve Livision poslovnice, one u Ulici grada Vukovara 58a, svakako je razlog za naše zajedničko, veliko slavlje! Ono će trajati punih 10 dana, od ponedjeljka 19.9. do petka 30.9., a u tom period možete u svim Livision optikama napraviti besplatnu stručnu provjeru vida te nabaviti željene okvire po sjajnim cijenama. Oni će, povodom rođendanskog slavlja, biti na 50%, a do kupona se dolazi brzo i jednostavno, putem besplatne Livision aplikacije, dostupne za **IOS** ili **Android.**

Upotpunite kolekciju, istaknite se stilom i dobrim vidom, iskočite van okvira uz Livision i 10 dana slavlja za 10 godina!

Više

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Trendovi

Pametni sat je nešto na što se je jednostavno i lako naviknuti – ima toliko korisnih značajki da jednom kada ga počnete koristiti neće...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.