Fashion report

Louboutin kao umjetnost

Još jedna nevjerojatna kampanja kralja crvenih potplata.
Najpopularniji svjetski dizajner cipela Christian Louboutin još jednom je udružio snage s fotografom Peterom Lippmanom, a rezultat je čista umjetnost.



Louboutinke su već odavno mala artistička dijela, a sada je kolekcija jesen/zima 2011. godine predstavljena kroz neka od najveći svjetskih remek dijela poznatih slikara.



Tako su između ostalih Zurbaranova Santa Dorotea i Whistlerova majka dobile pitoreskne modne dodatke u obliku skupocjenih cipela.



I glamurozne clutch torbice ukomponirane su u veličanstvena dijela, pa tako Nattierova Markiza D'Antin nosi malu torbu animalnog uzorka.



Projekt je osmislio Jerome Gonford, styling potpisuje Catherine Gorne, a za frizuru i make-up pobrinuo se Jean Pierre Canavate.



Dojam savršeno iscrtanih dana slikarskog platna utjelovile su manekenke – Trissan Polas, Sterenn Nogues, Karom Kelly, Lia Catreux, Francoise de Stael i Karen Assayag.



Christian Louboutin već godinama modni svijet drži pod svojim crvenim potplatama, a ovaj put je svoj status ponudio nudeći umjetnost za umjetnost.


 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Sjećate se Novih fosila i hita „Žuljaju me cipele, a ja moram ići na ples…“?

SheRULES

Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem.

Trendovi

Dizajneri teže inovacijama u svojim kolekcijama i na modnim pistama pojavljuje se obuća koju teško možemo zamisliti u svojoj svakodnevici. No, između više od...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version