Fashion report

Mad Man moda

Banana Republic kolekcija inspirirana serijalom Momci s Madisona.
Popularni američki high street brand Banana Republic udružio je snage sa stilistima serije Momci s Madisona te su napravili capsule kolekciju inspiriranu Donom i Betty Draper, Peggy Olson, Peteom Campbellom, Joan Holloway i ostalim poznatim likovima.



Udahnuli su modnom izričaju ponešto retro glamura koji nosi u 60-te godine. Haljine koje ističu struk, visoke suknje, baloneri, svilene košulje, hlače na crtu koje dolaze do gležnja, mašne te razni uzorci – najveći su dio kolekcije.



Kolekcija će se u američkim trgovinama pojaviti u kolovozu, a kod nas još uvijek iščekujemo otvaranje ovog popularnog branda. Naime, šuškalo se kako stiže na jesen u zagrebački Arena Centar. Javit ćemo vam, ako budemo te sreće!



Do tada uživajte u pogledu na ove glamurozne komade odjeće te se slobodno možete zamislit kako na posao koračate u zatvorenoj, seksi, uskoj haljini.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version