Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Make up Masterclass by Karlo Rusan za koji se traži ulaznica više

Ovaj Masterclass nije zamišljen kao mjesto na koje mogu doći samo oni koji se isključivo bave šminkanjem.

Beauty industrija jedna je od najbrže rastućih. Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a tržište je uvijek gladno novih znanja i vještina. Upravo takvo područje je i svijet make up-a koje danas preplavljuje društvene mreže. Za svakoga tko se želi baviti poslom profesionalnog make up artista važan je talent, ali i trud i predan rad. Ono što izuzetno pomaže i dodatno motivira je učenje od onih za koje smatramo da su najbolji u svom poslu. Sve popularnije škole šminkanja, online edukacije ili seminari na ovu temu, danas su apsolutni „must have“ ukoliko se pojedinac želi baviti navedenim poslom. Izrazito je važno pratiti trendove i biti u tijeku s beauty događajima, brendovima i novitetima, ali znanje i iskustvo je nešto što je nemoguće oduzeti. Ono je temelj, baš kao i u svemu i na njemu se postepeno grade posao i karijera.

Upravo osluškujući potrebe i razne upite koje svakodnevno dobiva, jedan od najomiljenijih celebrity make up artista u Hrvatskoj – Karlo Rusan, odlučio je na oduševljenje mnogih, organizirati dugo očekivani Masterclass koji je zamišljen kao make up show, gdje će gošća, ali i model biti Karlova dugogodišnja prijateljica i klijentica – Maja Šuput. Ovaj Masterclass nije zamišljen kao mjesto na koje mogu doći samo oni koji se isključivo bave šminkanjem. Dobrodošli su svi beauty entuzijasti koji vole make up i uživaju u njegovom stvaranju i kreiranju.

Kroz Karlove čarobne ruke prošla su i svakodnevno prolaze brojna poznata lica, a to i jest dokaz izvrsnosti i rezultat njegovog predanog rada i talenta. Svoje iskustvo gradio je i gradi kroz brojne projekte, televizijske angažmane, video spotove, a njegov rad bio je prepoznat i na Eurosongu gdje je bio zaslužan za maštovite lookove pjevačice Albine Grčić.

Radi velikog broja upita kolega, ali i klijentica koje žele usavršiti vještinu šminkanja, odlučio sam organizirati Masterclass. Osim edukacije, smatram da je cijeli događaj odlična prilika za okupljanje svih nas make up profesionalaca i beauty entuzijasta. Koncept samog Masterclassa osmišljen je kao događaj koji će nam, uz prezentacijski dio, ostaviti dovoljno vremena za razmjenu iskustava i opušteno druženje i tome se izrazito veselim. Na samom prezentacijskom dijelu Masterclassa, prezentirat ću Majin prepoznatljivi glam look, a svi polaznici će moći interaktivno sudjelovati za vrijeme trajanje same izvedbe“ – dodaje Karlo.

Brojnima poznat i po nadimku Ruka Beauty, Karlo je jedan je od onih koji na najbolji mogući način stvara lookove, transformira ili jednostavno samo naglašava nečiju ljepotu, a tu se najčešće i vidi nečija sposobnost i talent, u jednostavnosti koja je najkompliciranija. Svoje vještine pokazuje u raznim segmentima, radilo se o lijepom i profinjenom make up-u za neku posebnu prigodu poput vjenčanja ili o televizijskom naglašenom make up-u.

Šminka omogućava da na jedan dan postanemo netko drugi ako to želimo, ona je poput igre u kojoj ne postoje granice ni ograničenja. Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu će 11. travnja 2022. postati upravo mjesto na kojem se treba naći svatko tko želi naučiti kako stvarati čaroliju, učeći od jednog od najboljih. Više informacija kao i online kupnja ulaznica potražite na Evetimu klikom OVDJE.

Više

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Darivanje

One se smiju, govore, zavode, ljube… a pravim ružem možeš svojim usnama dati dodatnu dimenziju i energiju.

Trendovi

Jeste li ikada sanjali o mat ružu koji traje cijeli dan bez osjećaja težine, samo prekrasna nijansa satima i satima?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.