Fashion report

Mango priprema za jesen

Moda za cure od jutra do mraka.
Mango je za aktualnu predjesensku sezonu stvorio savršenu kolekciju za ženu koja je u pokretu od jutra do večeri. Riječ je kombinaciji casual i chic stila u kojem će zasigurno mnoge cure ove jeseni prošetati gradom. Mango moda apsolutno pomlađuje žene i daje joj slobodu kretanja.

Odjeća je uglavnom jednostavna, ali ne i dosadna, a naglasak je na detaljima i modnim dodacima. Ipak postoji mala razlika u stilova, tako da si svatko može naći ponešto za sebe u ovoj predjesenskoj kolekciji za 2011.



Kratke pumperice, uske traperice, kombinezoni, džemperi, kožne jakne i suknje glavni su aduti ove kolekcije. Kada padne prva kiša i pokaže se potreba da izvučete svoje čizme iz ormara, još uvijek iste možete skombinirati na kratke hlačice koje će još uvijek biti sastavni dio garderobe.



Na traperice dolaze u obzir i duže jakne, dok je na hlače ispod listova zamišljena oker kožna jakna i torba s leopard uzorkom.



Crno-bijela kombinacija upotpunjena je velikom mašnom ili crvenim cipelama što jednostavnu kombinaciju potpuno podiže.

 

Za nešto finije prigode zamišljene su uske i hraće haljine zatvorenog dekoltea, a po potrebi se može nabaciti i sako tričetvrt rukavima.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Gastronomija

Riječ je o sezonskom voću, povrću, začinima i ostalim namirnicama koje trenutno možete naći u dućanu i na placu, stoga napravite već sada popis...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version