Savjeti i preporuke

Marli by Zigman satovi

Zaštitno lice domaće urarske marke voditeljica je Mia Kovačić.
Satovi koje je Juraj Zigman dizajnirao za domaću urarsku tvrtku Marli od danas se nalaze u prodaji. Suradnja nastala u sklopu projekta Fashion.hr Industrija tako je ušla u svoju drugu fazu.

Za promotora novih hrvatskih satova odabrana je Mia Kovačić, koja je nedavno snimila i prve promo fotografije za Marli by Zigman. Fotografije je snimio naš poznati fotograf Šime Eškinja, za frizuru bila je zadužena Keune Akademija, dok make up potpisuje Ana Rajić.



Prototipi satova bili su predstavljeni u ožujku na sajmu mode Fashion.hr Industrija na kojem su Zigman i Marli bili među šezdeset predstavljenih izlagača.

Marli by Zigman satovi su vrlo koloristički, kao i sav Zigmanov rad, te će zasigurno pronaći put do brojnih trendseterica. Kućišta satova su pozlaćena, te napravljena od nehrđajućeg čelika, a dolaze u kompletu s kožnim remenom.



Marli je urarska tvrtka osnovana 1969. na temeljima višedesetljetne obiteljske urarske tradicije koja datira od 1953. Kupcima nudi vrhunske švicarske satove kroz svoju maloprodajnu i veleprodajnu mrežu, uz osiguran vlastiti stručni servis. Marli je također i proizvođač satova te je proizveo prvi izvorni i zlatni sat u Hrvatskoj. Ova suradnja sa Zigmanom samo je nastavak njihove proizvodnje satova u Hrvatskoj.

"U prošlosti je naš dizajn bio klasičan, no naš brand je neko vrijeme mirovao, a vjerujemo da će ga Zigman svojim idejama potpuno oživjeti. Nakon što smo vidjeli prve skice znali smo da možemo računati na mnogo novih stvari u našem poslovanju. Taj dizajn je potpuno osvježenje i veselimo se prodaji tih modela, a svakako se nadamo i novim tržištima", Izjavio je Luka Marinović, direktor tvrtke Marli.



Juraju Zigmanu, dizajneru koji u svaki komad dizajna ulaže svu svoju kreativnost, ovo je jedno novo zanimljivo iskustvo na kojem ima priliku pokazati kako funkcionira na polju modnih dodataka.

O dizajniranju satova popularni je dizajner izjavio: "Rad na dizajniranju satova izrazito je izazovan jer naprosto nemaš prostora. Dođe ti kao da haute couture kolekciju radiš u malenom sobičku – satovi jesu maleni, ali nakon istraživanja materije postane vam jasno kako se štošta dade napraviti, od dizajna samih kazaljki do pozadine i cjelokupnog dojma koji je možda i najvažniji.“

Satovi Marli Zigman mogu se naći u prodaji u Marli trgovinama u Vlaškoj 13 i City Centru One.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Predstavljamo

Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Celebrity

Poznati riječki modni dizajner svjetskog talenta - Juraj Zigman - proteklih je nekoliko godina postao miljenik svjetskih zvijezda.

Fashion report

Unatoč svjetskoj slavi, svoj prvi dućan odlučio je otvoriti upravo u Zagrebu i kroz njega se želi obraćati svim tipovima žena.

Trendovi

Vrijeme leti kad se dobro zabavljaš! Upravo takav osjećaj ovog proljeća izazivaju novi satovi iz Lencia kolekcije Zlatarne Celje.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version