Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Marry me: Sladunjava limunada ili jako zabavan film

Naziv filma “Marry me” je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima razno-razne top liste u Americi, napisali “team JLo & Maluma” i ako volite tu latino-pop-dance-nešto glazbu – zapravo je i sasvim dobra.

Dakle, pogledate plakat za film “Ti si taj” planetarno slavne Jennifer Lopez (bljuv za neke kojima je ta razina glamoura i kozmetičkog prenemaganja van svih kriterija), pročitate naziv filma (“Ti si taj”, bljuv), pročitate originalni naziv filma (“Marry Me”, oženi me, op.a. – opet nekome bljuv) i odustanete od filma u roku ‘keks’.

Ali ako slučajno pogledate trailer, možda vas malo stavi u dubiozu: ipak je u filmu i Owen Wilson, jedan od najzabavnijih i najsimpatičnijih glumačkih komičara ikad, pa onda vidite i Johna Bradleya, Sama iz “Igre prijestolja”, jednog od najsimpatičnijih, najboljih i najzabavnijih mladih glumaca, i na kraju vidite Sarah Silverman, jednu od najsimpatičnijih, najcool i najzabavnijih američkih komičarki – pa se možda i predomislite.

Naziv filma “Marry me” je dobio po glavnoj pjesmi koju su za film, kao i cijeli soundtrack s hrpom pjesama koji već skokovima zauzima razno-razne top liste u Americi, napisali “team JLo & Maluma” i ako volite tu latino-pop-dance-nešto glazbu – zapravo je i sasvim dobra. Maluma ujedno nosi sporednu ulogu u filmu kao dečko /nesuđeni muž/ ljiga lika Jennifer Lopez, Kat Valdez.

A druga Kat, Coiro – zadužena je za režiju ovog filma i osim što ima tu i tamo nekog posklizavanja, i naročito malo napornog uvlačenja Lopezičinih sponzora s “product placementom” (reklamiranja određenog proizvoda u određenom okruženju a nije klasična EPP, tj. reklama) – sve drugo je odradila s lijepom prolaznom ocjenom.

Narativ je taj koji je najgori i najsladunjaviji: JLo je Kat Valdez, plantarna glazbena superzvijezda koja je snimila duet s drugom planetarnom superzvijezdom u nastanku, Bastianom (Maluma) – pjesmu “Marry Me”, a kako su Kat i Bastian i ljubavni par, potaknuti svojim agilnim managementom odluče se vjenčati na koncertu kojeg će prenositi TV i gledati potencijalnih 30 milijuna gledatelja. Uh!

No, na samom koncertu, tik pred izlazak na pozornicu, Kat Valdez, sva u velebnoj vjenčanici saznaje da je Bastian vara s asistenticom (uh! uh! koji klišej!) i u zadnji čas odustaje od vjenčanja s njim te – kako se baš ne bi sasvim obrukala pred tolikim auditorijem – “zgrabi” prvog koji joj se ukaže u publici (jadni Owen Wilson kao Charlie koji se tu zatekao samo radi kćeri), dovuče ga na pozornicu i – vjenčaju se. Uh! Uh! Uh!

No to je storyline filma, a sad idemo po ono dobro i zabavno.

Učitelj matematike Charlie baš nije imao kud nego pristati na vjenčanje jer, prvo JLo je zgodna i slavna, a on razveden i usamljen, drugo tu se našao s kćeri kojoj on treba ispasti cool tata, a ona je oduševljena s Kat Valdez, treće, s njima je prijateljica i kolegica Parker (Sarah Silverman) otkačena, “luda kao puška” školska psihologica koja je teški Kat Valdez fan (i LQBT) i ona je nosila natpis “Marry Me” kako bi je Kat ugledala, ali je natpis u nekom trenutku uvalila Charlieju da ga pridrži. I četvrto, Charlie je drag i dobar lik kojemu je bilo žao da Kat bude još više ponižena, jer je naravno Bastianova nevjera izronila u roku 5 minuta na svim društvenim mrežama i prije nego se Kat uopće pojavila na pozornicu u vjenčanici.

Kat i Charlie ostaju vjenčani “dok se gužva ne stiša” kako kaže njen manager John Bradley aka Sam “Igra Prijestolja” aka Colin, a u međuvremenu će se pojavljivati u javnosti, na društvenim mrežama i na crvenim tepisima… Malo je reći da je Wilson “tutlek” za sve to, Kat tu pretjeruje (zapravo njena mašinerija) ali je JLo još uvijek “Jenny from the Block” u dubini duše (normalna cura iz susjedstva) – pa time Jennifer Lopez glumi samu sebe i uopće ne dolazi do izražaja s pravom glumom. No s Wilsonom je dobra kemija i te pauze “normalnog života” su jako zabave i tople.

Owen Wilson je kao i uvijek dragi i zbrčkan i šarmantan, kao i njegov odnos s kćeri koja se traži nakon razvoda roditelja. Briljira Sarah Silverman u ulozi netipične školske psihologice, a gotovo svi imaju iskričave i zabavne i nimalo klišej dijaloge.

Osim toga film obiluje dobrodošlim satiričnim potezima, ali neću spojlati.

Film će vas garantirano zabaviti, jednako žensko kao i muško društvo, jednako gunđala na ovu vrstu žanra kao i ljubitelje. Ja sam film gledala u društvu nekoliko muških gunđala koji ga nisu htjeli gledati, da bi na kraju svi zajedno bili zadovoljni što smo ga odabrali.

Nema bolje preporuke!

Napisala Anastazija Vržina za Perun.hr

Ne propustite

Drama Queen

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas?

Zanimljivosti

Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih...

Zanimljivosti

Film „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo“ je nastavak filma „Aquaman“ iz 2018. godine.

Zanimljivosti

Film UBOGA STVORENJA (Poor Things) na nedavnoj je dodjeli osvojio čak dvije nagrade Zlatni globus®, onu najvažniju - za najbolji film u kategoriji komedija...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.