Zanimljivosti

Matching tetovaža koju moraš napraviti sa svojom BFF

Tetovaža ima dodatnu vrijednost kada se radi o matching tetovaži koja će krasiti tijelo tebe i tvoje najbolje prijateljice.

Tetovaže mogu biti preslatki ukrasi na tijelu, pogotovo kada se radi o malim, suptilnim tetovažama na dijelu tijela koji možda i nije toliko vidljiv. Tetovaža ima dodatnu vrijednost kada se radi o matching tetovaži koja će krasiti tijelo tebe i tvoje najbolje prijateljice. Ako ste obje zaljubljene u ukrašavanje tijela, nema boljeg načina za obilježavanje vašeg cjeloživotnog prijateljstva od mini tetovaže kojom ćete pokazati koliko jedna drugoj značite. Ujedno, ovo je savršeni rođendanski poklon za tvoju srodnu dušu u prijateljstvu.

Vjerujemo kako već imate svojih ideja, no ukoliko niste sigurne koju tetovažu staviti donosimo vam nekoliko prijedloga u kojima ćete sigurno pronaći ideje za vašu.

Ne propustite

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Darivanje

Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s  inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version