Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Jednom Meksikancu sigurno se zamjerilo super-ljepilo nakon nevolje u koju je upao kada je stao kako bi pomogao ženi kojoj se, barem je on tako mislio, pokvario automobil.<br />

Svijet

Meksiko: Zalijepila muškarca za volan

Jednom Meksikancu sigurno se zamjerilo super-ljepilo nakon nevolje u koju je upao kada je stao kako bi pomogao ženi kojoj se, barem je on tako mislio, pokvario automobil.

Anadel Carrizales vozio se cestom blizu Monterreya kada je ugledao kako mu plavuša u crnoj mini-suknji maše da stane i pomogne joj.

Kada je stao, žena mu je prišla i rekla da ga njezin partner drži na nišanu, rekao je David Perales, glasnogovornik policije.

Zatim ga je vezala ljepljivom trakom, zalijepila mu super-ljepilom dlanove za upravljač i tražila novac.

Carrizales nije imao novca, ali mu je otela kreditne kartice i pobjegla.

"Vjerojatno je mislio da mu se posrećilo kada je ugledao ženu u minici, ali se iznenadio kad ga je zavezala", rekao je Perales.

Kako je motor još bio upaljen, Carrizales je uspio s rukama zalijepljenim za upravljač prijeći nekoliko kilometara do policije.

"Ima nekih proturječnosti u njegovoj priči i nije baš posve jasno zašto je stao, ali nepobitno je da je ostao bez kartica i zalijepljen za volan", dodao je Perales.

(Hina)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Meksiko, zemlja koja nam je podarila tekilu, a njezinim specijalitetima poput tortilja, chimichanga, nachosa i šalše nitko ne može odoljeti, u svojoj kuhinji krije...

Putovanja

Svi mi koji volimo putovati, znamo da osim samog odmora moramo izdvojiti dosta vremena za pripremu i organizaciju.

Dobar posao

Osim poznavanja dijelova automobila i principa rada motora, svaki automehaničar mora usvojiti specifična znanja poput toplinskih i hidrauličnih zakona i procesa.

Zanimljivosti

Rijetki primjerci proslavljenog Lancia Delta Integrale Grupa A trkaćeg automobila na kojima je radio inženjer Zlatko Kvočić, bit će izloženi za sve obožavatelje oktanskog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.