Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Merveillance Lift: Inovacija protiv starenja

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Otkrijte Merveillance Lift, vaš ljepotni ritual za korekciju bora i čvrstoću kože. 5 njegujućih proizvoda protiv starenja ispunjeno je dragocjenim ultra korektivnim uljem mikroalge. Taj zeleni aktivni sastojak u jednoj kapljici spaja snagu 4 milijarde aktivnih stanica, kako bi otkrio snažnu kožu, kao što ste i vi.

Dan za danom bore su zaglađene, vaša koža je čvrsta i vidljivo mlađa.

Ove veganske formule⁽²⁾ razvijene su na ljubazan način prema okolišu, u skladu s NUXE vrijednostima, bez ugrožavanja užitka, koji pružaju njihove inovativne teksture i osvajajući mirisi (magnolija, frezija, bijeli mošus) ⁽³⁾.

Ključni sastojak: Ultra korektivno ulje mikroalge

NUXE je za glavni sastojak odabrao slatkovodnu mikroalgu (Chlorella Vulgaris), koja ima iznimnu sposobnost regeneracije.

Pojavila se prije 2,5 milijarde godina i zahvaljujući svojoj nepropusnoj membrani, koja joj omogućuje zadivljujuću otpornost, preživjela sve do danas.

Mikroalge se uzgajaju u Bretanji u visokotehnološkim bioreaktorima, koji optimiziraju njihove uvjete uzgoja i osiguravaju njihovu sljedivost i konstantnu kvalitetu. Ulje mikroalgi je dobiveno najsuvremenijom zelenom tehnologijom, koja iz membrane dobiva aktivne molekule, koje su inače teško dostupne. Uz to, ova inovativna ekstrakcija je ljubazna prema okolišu – CO2 se reciklira, ostaci mikroalgi se kompostiraju.

Jedna kapljica ulja mikroalge u sebi spaja snagu 4 milijardi aktivnih stanica, te tako postaje ekstrakt, iznimno bogat esencijalnim masnim kiselinama i prirodnim antioksidansima.

Učinkovitost mikroalge protiv starenja

NUXE uz snagu ulja mikroalge jača dermo-epidermalnu granicu, predio, koji povezuje dermu i epidermu, koja je valovita oblika i pruža čvrstoću i mladost kože.

Starenjem, kao i vanjskim čimbenicima dermo-epidermalna granica se izravnava, što znači, da se bore na površini kože počinju produbljivati. Ultra korektivna učinkovitost ulja mikroalge je dokazana ekskluzivnim in vitro testom: dermo-epidermalna granica ponovno vraća svoj valoviti oblik, broj kolagenskih vlakana u njoj se povećava. Bore su zaglađene, koža je čvrsta i napeta.


Darujemo jednu čitateljicu – Merveillance Lift Crème Velours Effet Liftant, Dnevna učvršćujuća baršunasta krema za normalnu do suhu kožu.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #sheisthebest
  • Za one koji imaju problema, priznat ćemo i prijave na našem Facebooku
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte… Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/

Prijave primamo do 2. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Dragana Boca.

Više

Duh i tijelo

U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam...

Darivanje

Vrijeme je da zaboraviš na sve što su te učili prilikom brijanja, kreiraš vlastita pravila i središ se od glave do pete uz Philips...

Beauty report

Skinity osigurava kombinaciju sastojaka za svaki tip kože zahvaljujući algoritmu koji u obzir uzima tip kože i način života te izračunava komponente i koncentracije...

Darivanje

A ima li što ljepše od poklona u kojemu će vama draga osoba uživati i posvetiti se sebi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.