Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Mi smo tu da vam skratimo muke!

Božić je pred vratima, vremena je sve manje, a i samo znate da se, osim slatkiša, mališani najviše vesele igračkama.

Ideje za poklon nije jednostavno naći, pogotovo ako to radimo u zadnji čas. Božić je pred vratima, vremena je sve manje, a i samo znate da se, osim slatkiša, mališani najviše vesele igračkama. U moru svega, neće vam baš biti tako lake odabrati ono nešto što će dugo ostati u sjećanja.

Međutim, mi smo tu da vam “skratimo muke”! I, naravno ,poklon pun ljubavi ipak najviše znači.

Interaktivne igračke

Uz igru se najbolje i najlakše uči! Polarni medvjedić Artie je mekan i ima svoj omiljeni sladoled i prekrasnu kapicu koja ga štiti od hladnoće. Voli jesti sladoled, ali… Ok ne! Prehladio se! Počinje kihati i tresti se. Djeca će ga maziti i paziti i bit će mu bolje! Neka se dječica poigraju s Biancom i njenim klupkom vune! Bianca hoda kao prava maca, voli kada se mazi i odaziva se na ime.

Za male veseljake tu je plišani majmun koji se glasno smije i pokreće kad mu stisneš ruku. Njegov smijeh i pokreti su tako zarazni da ćete smijati s njim cijelo vrijeme! Potražite čitav program interaktivnih plišanih igračaka u Baby Centru.

Društvene igre

Društvene igre za djecu vrlo su važne za njihov kognitivni razvoj. No, one su i zabava za cijelu obitelj!

U igri Pobijedi roditelje, djeca igraju protiv svojih roditelja u zabavnom, akcijskom izazovu. Svaki tim stavlja okladu prije početka utakmice. Što ćeš učiniti ako izgubiš?

A igra doktora? Ili u ovom slučaju veterinara? Samov psić Rex pojeo je neke stvari koje nije smio. Pomozite mu da se osjeća bolje.  Igrači se izmjenjuju i pokušavaju pomicati predmete kroz psićev želudac. Nakon uspješnog uklanjanja svih želučanih problema, igrač koji je prikupio najviše predmeta, pobjeđuje! Naravno, tu su i različite verzije popularne igre Monopoly, te bezbroj puzzle slagalica za različite uzraste.

Vozila na daljinsko upravljanje

Ovo je san svakog dječaka, pa i ponekog tate! Automobili, vlakići ili dronovi – pitanje je sad!

Drvene igračke

Za roditelje, ali i djedove i bake koji žele poraditi na rješavanju ekoloških problema, drvene igračke kao poklon pravi su odabir!

Slagalice, Čovječe ne ljuti se, kuhinja ili gitara oduševit će klince!

Dobrodošli u Baby Center. Bogatu ponudu i akcije provjerite ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Više

Obitelj

Proizvod je potpuno siguran za vašu bebu jer je izrađen od visokokvalitetnog prehrambenog silikona i drva, ne sadrži BPA, lateks i ftalate, te je...

Obitelj

Udomiteljstvo, kao specifičan oblik privremene izvaninstitucionalne skrbi, pruža djetetu mogućnost rasta i razvoja u okružju prihvaćenosti i podrške

Zanimljivosti

Ovoga puta CineStar nam najavljuje nastavak avanture popularnog Noe i njegove družine- Ups 2!: Avantura se nastavlja u kojemu će uživati i djeca i...

Obitelj

Djeca mogu oprostiti neke pogreške, neke odmah, neke s vremenom. Ali postoji vrsta pogreške koja se nikad ne oprašta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.