Fashion report

Mickey handmade slavi i daruje

Mickey handmade slavi peti rođendan, put do svega postignutog nije bio lagan. Malo po malo i stigli su tu gdje jesu, a sve zahvaljujući vjernim kupcima.

Mickey handmade slavi peti rođendan, put do svega postignutog nije bio lagan. Malo po malo i stigli su tu gdje jesu, a sve zahvaljujući vjernim kupcima.

„Za početak vam se želim zahvaliti što ste me ugostili i prepoznali moj mali brend u akciji She4she,jer svi znamo da je malim brendova jako važna pomoć u ovim teškim vremenima.

Imam priliku svjedočiti da ljudi sve više cijene ručni rad i domaću proizvodnju. U ovim teškim gospodarskim trenutcima izazvanim Korona krizom jako je važno kupovati domaću proizvodnju“, kaže nam Anđela Šušnjara.

„U trenutcima kad je krenula cijela priča oko Korone situacija nije izgledala najbolje. Svi mi smo se prepali i nismo znali što nosi sutra, kupovale su se samo stvari potrebne za egzistenciju. U tom trenutku smo shvatili da je velika nestašica maski za lice i da bi se trebali okrenuti šivanju. Radili smo po cijele dane i noći, moram priznati da nije bilo lako, jer je svaki dan bio sve neizvjesniji. Tako da kad bi sašili određenu količinu samo bi poslali kupcima s liste čekanja. Dobra stvar je što ni u jednom trenutku nismo ostali bez materijala i lastika, što je također bilo neizvjesno. Svaki odlazak na poštu je bio rizik, jer nikad ne znaš gdje je tko bio i tko je zaražen, ali mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara-preživjeli smo! Živi i zdravi, što je najvažnije!

Nakon velikog straha i neizvjesnosti stvari su polako počele dolaziti na svoje mjesto i naši standardni proizvodi su se opet počeli tražiti.  Uvedeni su i neki novi proizvodi i tako idemo dan po dan. Vjerujemo da ćemo iz svega izaći još jači i bolji, da ćemo naučiti cijeniti prave životne vrijednosti, jer nema oluje koja nije prestala ni sunca koje nije izašlo.

Ovo ljeto su nam obilježile “nevidljive” ogrlice u kombinaciji hematita i riječnog bisera, jako jednostavne, a opet efektne. Uz to ljeti su neizostavne šarene narukvice svih modela i boja. Povodom proslave petog rođendana do kraja osmog mjeseca sve naše kupce častimo s akcijom 2+2 gratis, ako kupe 2 narukvice, još 2 izaberu gratis.

Hvala svima što nas prate i podržavaju, trudit ćemo se biti još bolji i uspješniji.“

[box style=”0″]

 

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. kolovoza točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Marija Rajić

[/box]

Ne propustite

Dizajn

I ovaj Božić pronađite svoje nove, najdraže, prigodne modne dodatke na Facebooku Mickey-handmade i Instagramu mickeyhandmade.

Dizajn

Anđela Šušnjara se skriva iza brenda Mickey handmade i ne odustaje! A mi volimo uporne!

Trendovi

Osvojite preslatke narukvice Orašara!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version