Kultura

Miris šafrana

Osvoji egzotično misteriozni roman.
Linda Holeman talentirana je i uspješna kanadska spisateljica. Za svoje romane u kojima majstorski opisuje ljudske sudbine, dobila je mnoge književne nagrade u Kanadi i SAD-u. Strastvena je zaljubljenica u putovanja na kojima crpi inspiraciju za svoje egzotične i neobične priče. Živi i piše u Winnipegu u Kanadi.



Sidonie O'Shea ima sve što 16-godišnjakinja može poželjeti: roditelje koji je obožavaju i puno prijateljica s kojima dijeli mladenačke snove. Njezino bezbrižno mladenaštvo prekinuto je u trenu kada zbog bolesti ostaje nepokretna. Sidonie se čini da je za nju sve izgubljeno. Ipak, snagom volje uspijeva nemoguće – ponovno prohodati. Kada s naočitim dr. Duvergerom upozna sve draži strastvene ljubavi, njenoj sreći nema kraja. No jedan dan zgodni doktor nestane bez riječi, i Sidonie je shrvana šokom i nevjericom. Potraga za istinom odvodi je u Maroko, mističnu zemlju u kojoj vladaju potpuno druga pravila.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Miris Šafrana autorice Linde Holeman.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom SAFRAN te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U koju zemlju odlazi Sidonie u potrazi za istinom?

Vaše prijave primamo do 21. siječnja 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Danijela Kovačević. Čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

S ljubavlju, Pamela otkriva nam sasvim novu stranu Pamele, pravu istinu o njezinom životu i karijeri dajući cjeloviti prikaz svog života bez uljepšavanja.

She Book Club

Njezin prvi kriminalistički roman „Nijemi vrisak“ svjetska je uspješnica s više od milijun prodanih primjeraka, a ujedno je to prvi slučaj inspektorice Kim Stone...

Savjeti stručnjaka

Ulje čajevca australski su Aboridžini koristili za liječenje brojnih oboljenja, od prehlada i rana do akni pa čak i hripavca tj. magarećeg kašlja.

She Book Club

Magdalena Blažević, Žepčanka s mostarskom adresom publici se predstavila u dobi od 38 godina zbirkom priča 'Svetkovina'.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version