Beauty report

Miris za najhalloween look

Poklanjamo vam So…? parfeme

Malo je poznato da su još stari Kelti obilježavali 1. studenog i slavili ga kao početak nove godine. Ovaj ratnički narod vjerovao je da za punog mjeseca, a najčešće noć prije dana mrtvih, pokojni napuštaju svoje grobove, te nakratko opet dolaze na Zemlju. Prestrašeni mogućnošću susreta s mrtvima prekrivali su se zastrašujućim maskama i stvarali veliku buku kako bi sačuvali svoju žetvu i ljude od bolesti.

Vratimo se sad malo u sadašnjost – Halloween, odnosno, ‘Noć vještica’ jedan je od najpopularnijih zabavnih događanja koji nam pruža mogućnost da oživimo svoju maštu i na jednu noć postanemo netko drugi – Maria Antoaneta, Batman, kapetan Kuka, Pepeljuga, Štrumpf… granice ne postoje.

Originalan kostim zaslužuje i poseban miris! So…? mirisi poznati britanski brend mirisom i izgledom prilagođen je različitim osobnostima. Senzualni i zavodljivi mirisi jednako su zanimljivi romantičarkama, kao i tajanstvenim chic, glamuroznim ili ‘opasnim’ djevojkama i ženama.

So…? Brit, So…? Eternal, So…? Superstar, So…? Exclusive, So…? Sinful, So…? Kiss me neka budu „točka na i“ najhalloween looka.

[box style=”0″]

OSVOJITE PARFEM

Poklanjamo vam 2  mirisa iz kolekcije So…? parfema dostupnih u DM i BIPA prodavaonicama.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, opišite nam u što ćete se maskirati i kako bi mirisao parfem kojim bi ste upotpunili svoj halloween look na igra@mmreza.hr s naslovom SO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Vaše prijave primamo do 4. studenog 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Matea Bertanjolli i Gabrijela Rihter. Čestitamo!

[/box]

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Savjeti i preporuke

Talijanski brend L'Erbolario ima dugu tradiciju proizvodnje parfema te proizvoda za njegu lica i tijela najviše kvalitete, a za savršenu jesen ponudit ćemo vam...

Trendovi

Parfem koji nosimo drugima u velikoj mjeri govori tko smo

Beauty report

Ljeto je godišnje doba kada i naša koža i duša doslovno procvjetaju.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version