Trendovi

Mirisna kolekcija Trešnja i liči najavljuje proljeće

Trešnja i liči kolekcija je lijepa poput slike koja ilustrira zamišljeni susret između cvijeta trešnje i ličija, ploda predivnog stabla koje uspijeva u jugozapadnoj Aziji.

Prekrasan damski miris nove L’Occitane kolekcije Trešnja i liči, spaja voće i cvijeće pretočene u primamljivu ambalažu inspiriranu radom slikarskog velikana, Paula Cézannea, koji je živio u najromantičnijoj francuskoj pokrajini Provansi.

Trešnja i liči kolekcija je lijepa poput slike koja ilustrira zamišljeni susret između cvijeta trešnje i ličija, ploda predivnog stabla koje uspijeva u jugozapadnoj Aziji.

Kolekcija koja donosi vedrinu i inspiraciju

Tuširanje Gelom za tuširanje Trešnja i liči prava je eksplozija nježnosti i energičnosti u isto vrijeme, koja pokreće i inspirira, dok kožu hidratizira i štiti od isušivanja pružajući joj vitalnost i dobar osjećaj. Baš kao što priroda svojim buđenjem donosi novu energiju i preokret, tako i ove mirisne note, čine da svakoga dana zaplešete u svom ritmu koji ostavlja tako moćan dojam.

Zasigurno ćete poželjeti osjetiti na svojoj koži Eau de Toilette Cerisier Litchi. Cvjetno-voćni miris otvara se eksplozijom iskričavih agruma, obogaćen je šarenom cvjetno-voćnom zanesenošću koju nose liči i cvijet trešnje, te obavijen nježnošću mekih mošusnih nota.

Uljepšavajuće mlijeko za tijelo iz ove kolekcije hrani i hidratizira kožu. Iza sebe ostavlja mirisni veo, zaljubljivi cvjetno-voćni miris, pjenušavo citrusno voće i meke mošusne note. Sadrži prirodnu infuziju ličija i prirodne ekstrakte cvjetova trešnje iz regije Luberon.

Zaokružiti njegu kože nanošenjem i kreme za ruke iz ove kolekcije, učinit će svaki vaš pokret rapsodijom radosti i ženstvenosti.

Trešnja iz Luberona

Kad se u Luberonu stabla trešanja urese malim bijelim cvjetovima to je znak da je proljeće stiglo! Stanovnici Luberona jako paze na promjene temperature zraka i na trenutak kad dani postaju dulji kako bi pripremili stabla trešanja za ljeto. Baš kao što svatko od nas treba posvetiti pažnju brizi o sebi i svojoj dobrobiti.

Period kad se ubiru plodovi stabla trešnje jako je važan za Provansu i uzgajatelje, a L’Occitane s ponosom ističe da otkupljuje sav urod (plodove i/ili cvjetove) od svojih partnera uzgajivača.

L’Occitane trgovine i webshop

Ususret Valentinovu, L’Occitane je predstavio limitirane poklon-setove, i zanimljivu promociju „Ljubav je putovanje“ koja vas izaziva da potražite proizvode označene srcem i kombinirate ih kako biste ostvarili 15 % ili 20 % popusta.

Pronađite novu kolekciju i promocije u L’Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku.

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version