Mirisno ljeto

Znoj sam po sebi nema nikakav miris, no dođe li u kontakt s bakterijama na površini kože i nekim tvarima s odjeće i zraka, razgrađuje se i nastaje neugodan miris. Pravilnim održavanjem osobne higijene, prehranom i dovoljnim unosom tekućine spriječit ćete pojavu neugodnih mirisa, a u tome vam uvelike mogu pomoći Borotalco dezodoransi.

‘Bilo jednom davno….’ tako bi mogla započeti priča o Borotalco dezodoransima, prepoznatljivim prije svega po jedinstvenom ‘puderastom’ mirisu kao i po učinkovitim prirodnim česticama mikrotalka.

Priča o Borotalco proizvodima duga je više od 100 godina, a započela je u jednoj maloj talijanskoj provinciji kada je engleski liječnik i farmaceut Sir Henry Roberts otkrio prirodne čestice mikrotalka, te je zahvaljujući njima, stvorio jedinstvenu formulu Borotalco pudera. Puder Borotalco s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom zelenom ambalažom godinama se koristi za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja je mekom na dodir. Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za jako osjetljivu kožu.

Linija dezodoransa Borotalco, koja je nastala mnogo godina kasnije, zadržala je  prepoznatljiv miris pudera Borotalco kao i prirodne čestice mikrotalka koje koži daju blagotvoran učinak.

BOROTALCO SPRAY INVISIBLE 150 ml

Probaj, zavoljet ćeš me…..jer:

  • Borotalco dezodoransi ne ostavljaju nepoželjne bijele tragove na odjeći nakon nanošenja
  • apsorbiraju znoj i reguliraju prirodnu transpiraciju kože
  • ostavljaju kožu suhom tijekom cijelog dana
  • sprječavaju nastanak bakterija i neugodne mirise
  • učinkovoto djeluju i do 48 sati nakon nanošenja
  • pouzdan su saveznik za vruče ljetne dane…..

Osim specifične formule, svi Borotalco dezodoransi ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani.

Borotalco Invisible,  stručnjak  je za sprječavanje nastanka žutih mrlja na svijetloj odjeći te bijelih mrlja na tamnoj odjeći.

OSVOJITE NAGRADU

Borotalco vam poklanja 5×1 Borotalco dezodorans s prirodnim mikrotalkom.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom DEZODORANS te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

 Iz koje zemlje dolazi Borotalco brand?

Vaše prijave primamo do 17. srpnja 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Tanja Brišić, Tina Sović, Rašeljka Bilić, Verica Smetiško i Jelena Šešelj. Čestitamo!

Rok za podizanje nagrade je 20. kolovoz 2014. Čestitamo!