Trendovi

Moda po horoskopskim znakovima

U čemu najbolje izgledaju Bikice, a što najviše vole Blizanke?
Znakovi zodijaka se često koriste za opisivanje ličnosti i dnevnih pojava. Ipak horoskop može biti i vaš osobni stilist, pa pronađite svoj znak i otkrijte što vam najbolje stoji.

Ovan

Pripadnice ovog znaka su trendseterice i rođeni modni vođe. Vole se odijevati seksi i sa stavom te obožavaju crvenu boju. Ipak ponekad znaju malo pretjerati i pritom izgledati smiješno. Super izgledaju u crnim odijelcima krojenima po mjeri i suknjama. Vintage modni dodatci su savršeni za Ovnice.

Bik

Bik sve temelji na udobnosti pa tako i odjeću. Žene Bikice vole imati malo odjeće ali da je od kvalitetnih materijala poput svile i pamuka. Obožavatelji su jeansa i glomaznog nakita poput blještavih ogrlica.

Blizanac

Njihova osobnost je fleksibilna i vole eksperimentirati pa samim tim  blizanke isprobavaju razne stilove. Obožavaju šarenilo boja i često skupljaju torbe. Super izgledaju i u starom ispranom jeansu, a i u dizajnerskoj svečanoj haljini. Obožavaju sve vrste nakita, a posebno narukvice i prstenje.

Rak

Pripadnice ovog znaka se odijevaju po osjećaju. Često imaju hrpu stare odjeće koju ne bacaju jer su emocionalno vezani za nju. Savršeno izgledaju u lijepim vintage stvarima kojima obiluje njihov ormar. Vole ugodne tkanine na tijelu.

Lav


Lavice vole luksuzne stvari, a super bi bilo da su pritom još i dizajnerske. Odjeća je za njih jedan od načina kojim privlače pozornost. Od boja, preferiraju zlatnu i crvenu, posebice nakit od zlata. Često nose odjeću sa životinjskim printom te i na taj način privlače pozornost. Super izgledaju u uskim topićima i tajicama kao i u luksuznim toaletama.

Djevica

Žene koje su rođene u ovom  horoskopskom znaku znaju biti izbirljive. Često su picajzle i uredne, pa su takve i po pitanju garderobe. Bitno im je da izgledaju savršeno te da odjeća koju nose uvelike laska njihovom tijelu. Savršeno izgledaju i u odijelu i u ljetnoj haljinici, a najbolje im ipak stoje klasična i jednostavna odjeća u kojoj do izražaja dolazi njihova perfekcionistička narav.

Vaga

Vage uvelike prate trendove iako nikad neće odabrati nešto što nije prošlo jaki estetski sud. Bitno im je da izgledaju seksi i glamurozno. Također obožavaju luksuzan nakit, a super im stoje prozirni komadi odjeće i čipka.

Škorpion


Škorpion je sinonim za seksi pa se pripadnice ovog znaka vole tako i odijevati. Ipak to je prikriveno seksi jer škorpionka 'gledatelju' voli raspaliti maštu. Super izgleda u ljubičastoj haljini bez naramenica, a i u bilo čemu crnom. Vole i cipele na visoku petu.

Strijelac


Žene koje su rođene u ovom znaku se ne opterećuju previše modom, vole udobnu i sportsku odjeću. Od boja im je najdraža grimizna. Super izgleda i odlično se osjeća u ispranim trapericama, nekoj fora majici kratkih rukava i udobnoj obući. Gaji slatki stil, a fora izgleda i u suknji od trapera i naboranoj košulji.

Jarac

One vole kvalitetnu markiranu odjeću. Često troše novce na skupe torbice i novčanike, ali s tim da sve mora biti sofisticirano. Dobro izgledaju u jednostavnim dizajnerskim haljinama.

Vodenjak

Pripadnice ovog znaka imaju poseban stil koji se ne može kopirati. Vole kršiti modna pravila i biti drugačije. Zanimljivo izgledaju u šarenoj odjeći s neobičnim modnim dodatcima.

Ribe

Romantične Ribice uvijek biraju odjeću koja odražava njihovu osobnost. Često se oblače u usku odjeću, a i veliki su obožavatelji cipela. Dobro im stoje suknje sa šalovima vezenim oko struka. Obožavaju srebrni i zlatni nakit.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Bik, Jarac i Rak.

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Horoskop

Astrolozi su otkrili koji dani u svibnju bi za nas mogu biti najuspješniji i zašto!

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version