Fashion report

Moderni klasici iz H&M-a

Dnevni look upotpunite pastelnim bojama i retro krojem.
Nova kolekcija pod nazivom Modern Classics dolazi nam iz H&M-a. Zanimljiva linija predstavlja poslovni izgled kroz sakoe i jakne koje gube na strogoći i ozbiljnosti uz pomoć pastelnih boja. Krojevi neodoljivo podsjećaju na modu 70-ih godina prošlog stoljeća. Sve kombinacije upotpunjene su decentnim torbama kao i zanimljivim pletenim remenima.



Pripijene sive hlače dobivaju na šarmu kombinirane s jaknom u boji breskve, dok majica na pruge dobiva na eleganciji uz hlače boje svijetlog trapera 'na crtu'.



Hlače trapez kroja i one dužine do pola listova su ponovno u modi. Sako na dvoredno kopčanje svijetlorozom bojom gubi na strogoći u sebi i idealno paše uz svijetlo smeđu nijansu torbe i cipela.



Dnevne kombinacije mogu zasjati novim sjajem i kada je u pitanju crna nijansa, a posebno ako se kombinira sa bojom pudera i svijetlo plavom.



Pastelno plava koja neodoljivo podsjeća na traper, idealna je za kreacija strogih linija te ih na taj način čini ležernijim.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version