Fashion report

Modna marka Taja predstavila zimsku kolekciju

Osvojite 30 posto popusta na cjelokupnu kolekciju

Asimetrični, skulpturalni krojevi inspirirani prirodom, šareni printevi i prirodni materijali osnovne su značajke modnog brenda Taja, jedinstvenog modnog mashupa. Nova zimska kolekcija kaputa, haljina, tunika, suknji, kapa od najfinije vune mazi vas i čuva od hladnih zimskih dana.

Argentinska i autralska merino vuna prve klase te vuna alpake nježno će obgrliti vaše tijelo i pružiti vam jedinstven osjećaj lakoće nošenja. Uz standardnu ponudu, zimska kolekcija Taja nudi i zimske vjenčanice neuobičajenog dezena i kroja za sve žene koje modu doživljavaju kao priliku da izraze svoju osobnost.

Također, za svoje četveronožne ljubimce možete odabrati neodoljive kaputiće krojene po narudžbi kako bi i njima bilo toplo i ugodno. Zimsku kolekciju ovjekovječio je fotograf Goran Matijašec, šminkerica je bila Sanja Agić, a kolekciju je predstavila egzotična južnoafrička manekenka Nabilah Harron.

Dizajnerski brend Taja jedinstveni je spoj modernog dizajna i 40 godina duge obiteljske tradicije. Naime, 1970. godine Vinko Sertić otvorio je poznati zagrebački krojački obrt Vinko, a danas se, nakon 40 godina, na istoj adresi u Vlaškoj 103 nalazi jedan od dva dizajnersko prodajnih atelja Taja.

Budući da Taja utjelovljuje viziju simbioze čovjeka i prirode, ekologijom odišu i odjeća i interijer ateljea. Sve tkanine za unikatnu odjeću i modne dodatke potpuno su prirodne, pomno birane i ručno obrađene, a posebnost interijera čine detalji, koje je priroda napustila tijekom vremena.

[box style=”0″]

OSVOJITE POPUST NA CJELOKUPNU KOLEKCIJU

Taja vam poklanja 30 posto popusta na cijelokupnu kolekciju.

Ako želite osvojiti ovu nagradu odgovor na nagradno pitanje pošaljite na igra@mmreza.hr s naslovom TAJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove manekenka koja je predstavila Taja zimsku kolekciju?

Vaše prijave primamo do 20. prosinca 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

[/box]

Dizajnersko prodajni ateljei ‘Taja’ u kojima možete vidjeti kompletnu zimsku kolekciju nalaze se u Vlaškoj 103 te Vlaškoj 125.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Savjeti stručnjaka

Sindrom policističnih jajnika ili skraćeno PCOS (engl. policystic ovary syndrome) čest je zdravstveni poremećaj u žena reproduktivne dobi.

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version