S modne piste

Modna mladost u Beču

Izložbeni prostor “quartier 21” od 23. do 26. travnja po sedmi put domaćin “Modepalasta".
Zaljubljenici u modu imat će u okviru ove manifestacije priliku upoznati mladu, raznoliku i prije svega talentiranu europsku modnu scenu.

Na više od 800 četvornih metara izložbenog prostora 80-ak će austrijskih i međunarodnih modnih kuća predstaviti najnovije kreacije prêt-à-porter i ulične mode.

Vrhunske europske modne kuće

Posebno mjesto pri tom zauzima Nizozemska s čak šest predstavnika, ali i Istočna Europa, točnije Češka (Lenka Valevska), Poljska („B3 Paulina Blachura“ ) i Bugarska (Mariela Gemisheva).

Nizozemsku će između ostalog predstavljati modne kuće CG Conny Groenewegen i Studio-ePosh.

U svojoj najnovijoj kolekciji pod nazivom “Eclipse” Groenewegen kombinira crnu vunu, kašmir, svileni šifon, saten i kožu.
Znalačkim pristup iz ovih materijala nastaju profinjeni svjetlosni efekti i površine koji meko padaju.

Ellke van Gorsel iz dizajnerskog studija Studio-ePosh se specijalizirala na izradu modnih dodataka koji se u Nizozemskoj proizvode u limitiranoj količini.

Luksuzni šalovi i stolnjaci s ornamentalnim printovima sastavni su dio njezine kolekcije.

Kasnovečernja kupovina

“Broj prijava za sudjelovanje svake godine sve više raste, ali i broj posjetitelja te tomu sukladno i prodaja, jer naša je moda prije svega povoljna”, kažu organizatorice modnog eventa Cloed Baumgarten i Jasmin Ladenhaufen.

Program manifestacije obuhvaća pored uobičajenih modnih revija i mnogobrojne modne zabave kao i "late-night-shopping".

Modni će zaljubljenici tako u petak 24. i subotu 25. travnja u okviru noćnog šopinga moći sve do 21 sat bez vremenske stiske i gužve razgledavati, isprobavati i kupovati najnovija dostignuća modne industrije.

Za ugodnu će se glazbenu pozadinu pri tom pobrinuti DJ-i radio postaje play.fm.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version