Fashion report

Modna revija Mango zimske kolekcije

Poseban naglasak stavljen je na večernju odjeću za posebne prigode.
Internacionalni modni brend španjolskih korijena Mango uz druženje sa VIP gostima i modnu reviju u klubu H2O u Zagrebu predstavio je kolekciju za ovu zimu. Poseban naglasak u ovosezonskoj liniji Mango je stavio na prezentiranje večernje odjeće za posebne prigode, kao važnom dijelu kolekcije koja jasno odražava duh brenda.



Inspiriravši se u ideji eventa, a kombinirajući dnevnu i večernju odjeću, Mango ovom kolekcijom odaje posebno priznanje vječnim šik elementima klasične francuske garderobe, posebice bezvremenskim kontrastima muško-ženskih odjevnih predmeta.



Raznolika odjeća, od dnevne do večernje garderobe, dopustila im je da sjedine sjaj, svjetlucanje, zlato, Swarovski kristale i šljokice koje su aplicirali na cijeli niz tkanina, uključujući vunu, denime i bukle. U noći, pera će treperiti i svjetlucati, a šljokice će blistati u nonšalantnoj kombinaciji ovih klasičnih i sportskih odjevnih predmeta, dodajući noći slobodu i karakter.



Strastveno i romantično raspoloženje u kolekciji postignuto je korištenjem čipkastih i prozirnih materijala, ponekad jarkocrvene boje, u kombinaciji s bogatim tkaninama poput angore i krzna. Glatke crne linije igraju se s kontrastima: sjajno/mat i crno/boja slonove kosti, ističući više šik i zavodničku siluetu.



'Sabiranjem svih ovih elemenata zajedno, garderobi dajemo individualnost i slobodu, pristupajući s optimizmom i veseljem svakoj sezoni', ističu u Mangu.



Mango je drugi po veličini španjolski izvoznik ženske odjeće. Koncept branda temelji se na povezanosti između kvalitetnih proizvoda, koji su u skladu sa zadnjim modnim trendovima, i pristupačnim cijenama.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Savjeti i preporuke

Osim što kožu možete hraniti izvana, možete joj osigurati potrebnu vlažnost i lijep izgled iznutra ako jedete prave namirnice.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version