Fashion report

Modni buntovnici s razlogom

Nova Levi'sova kolekcija inspirirana je rockom i vojničkim detaljima.
Nova Levi'sova kolekcija vodi buntovnike na kalifornijsku ljetnu scenu. Njihova je potreba za promjenama neprestana, kao i želja da izraze mišljenje o stvarima o kojima drugi šute. Dok društvo na buntovnike često gleda poprijeko, neke ljude ipak inspiriraju i potiču na promjene. Oni su ti koji su ustali za prava svih nas i kada je društvo reklo ne, oni su viknuli da!



Uniforma buntovnika je opušteni styling: utility military, rock and roll majice te izblijeđeni prugasti i karirani uzorci koji nošeni u kombinaciji s denimom daju potpuno opušten look. Ljetna paleta boja odražava se u toplim crvenim, svježim zelenim i tirkiznim nijansama. Grafike su grublje i personalizirane rukopisom i črčkarijama: rock and roll & rebel poster majice ponuđene su u jakim bojama.



Utility military je ključan look u području non-denima, materijal je obrađen tako da izgleda iznošeno: crna je izblijeđena do sive i bijele, a i denim se pojavljuje u novim nijansama.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version