Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Modni dodatak bez kojeg ne možemo!

Nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez – sunčanih naočala.

Visoke ljetne temperature pred kraj  proljeća, požurile su fashionistice u šoping i kupnju novih ljetnih kombinacija. A svaka od njih itekako dobro zna, da nijedan look nije potpun bez modnih dodataka. I najkraći izlazak iz kuće nezamisliv je bez – sunčanih naočala. Pa ako još niste odabrale svoj omiljeni model za nadolazeće ljeto, donosimo vam djelić ovosezonskih modela s kojima ćete se istaknuti i biti in.

Police

Trendovi

Povratak svemu onome što nam je pandemija uskratila, druženjima, izlascima, dotjerivanju… iznjedrio je odvažne i živahne trendove i kad je o sunčanim naočalama riječ. Protagonisti mnogih kolekcija razne su kombinacije boja – od blokova boja i umetaka u bojama do kontrasta i vješto kombiniranih uzoraka.

FurlaFurla
Yalea
Yalea

Ni oblici nisu ništa manje zanimljivi – od retro silueta koje predstavljaju nostalgičan povratak u prošlost do futurističkih modela za neukrotivu modnu osviješenost.

Furla
Furla

Tu su i vitki metalni oblici, ali i zadebljani okviri na predimenzioniranim modelima, zatim različiti geometrijski oblici – okrugli, kvadratni, šesterokutni… ali i oni apsolutno trendovski modeli avijatorskog stila. I premda su oni retro i predimenzionrani rezervirani za nježniji spol, mnogi su modeli unisex, od kojih izdvajamo upravo sunčane naočale aviator oblika koje u prednjem dijelu mogu biti oble i izdužene ili pak ravne.

Furla
Fila
Fila
Yalea

Koji god model da izaberete, važno je da je lako nosiv u mnogim kombinacijama i prilikama, ali i da na najbolji način istakne vaše lice i uokviri ga. Jer modni dodaci su tu da istaknu ljepotu svake žene i da se i zahvaljujući njima svaka od njih osjeća ugodno. 

Police

Više

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Trendovi

Pametni sat je nešto na što se je jednostavno i lako naviknuti – ima toliko korisnih značajki da jednom kada ga počnete koristiti neće...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.