Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Etno trend

Trend u kojem vladaju elementi narodnih nošnji s prizvucima folklora i etna uz nezaobilazne gladijatorice.

Ako poput mene listate modne časopise ili plovite bespućima weba promatrajući sve te divne modne kombinacije, sigurno ste uočili i jedan trend. Trend u kojem vladaju elementi narodnih nošnji s prizvucima folklora i etna uz nezaobilazne gladijatorice.

E pa baš sve navedeno, na moje i vaše veselje, ovog vam puta predstavljam. Posebno me raduje što su proizvodi domaći, a tako svjetski.

 

Ona je Marija Markotić, mlada Zagrepčanka koja pod imenom Nina sew svakodnevno zaigrano osmišljava vesele i šarene haljinice.

Dok mi je u trenucima stvaranja objašnjavala kako je zamislila ovu haljinu, mom uzbuđenju nije bilo kraja jer se dalo naslutiti kako će finalni proizvod biti baš ono što priželjkujem.

Haljina od čistog pamuka, izraženih “puf” rukava, ukrašena perlicama, vezenim elementima, pomponima divno se kombinira i ljubi sa zlatnim gladijatoricama iz Gulivera.

Gladijatorice izrađene od meke kože sigurno su obuća u kojoj ćete moći provesti cijelo ljeto, a njihova zlaćana boja naglasit će preplanulu put.

Ni ovoga puta ne mogu ne spomenuti Sherrif&Cherry sunčane naočale koje su upotpunile ovaj stajling.

Uživajte u divnim sunčanim danima divnog vikenda koji je pred nama, a ja vas strpljivo čekam s novom dozom modnog začina.

Ne propustite

Modni začin na hrvatski način

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta dostava kupljenih proizvoda na njihovom webshopu vršiti će se jednom tjedno i to četvrtkom, a isporučiti će se sve...

Trendovi

Nikad nije bilo jednostavnije osmisliti opuštene i prozračne outfite za dnevne ili večernje šetnje gdje glavnu riječ vode – sandale.

Modni začin na hrvatski način

Podignute na jednu novu razinu, Guliverove creepersice kombinirate uz sportski look, ali i eleganciju.

Modni začin na hrvatski način

Ravne cipele, popularne ‘balerinke’, u svijet mode je lansirala filmska ikona Audrey Hepburn poznata i po svojem elegantnom nošenju male crne haljine

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version