Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Sve je plavo…

Mom oduševljenu nije bilo kraja kada sam u Guliveru pronašla ove prekrasne cipele i torbu u gotovo istim tonovima kao što je i haljina.

Taman kada sam pomislila, a vjerujem i vi, kako ljeto samo što nije i kako ću brzinom munje uskočiti u sandale proljeće je pokazalo svoju promjenjivu i varljivu stranu.

Kako kroz travanj i svibanj imam mnoštvo različitih svečanosti bilo mi je izrazito važno pronaći odjeću i obuću koja će moći podnijeti zrake sunce, al’ i iznenadne kapljice kiše.

U laganu viskoznu haljinu koju nosim zaljubila sam se na prvi pogled. Krojem će pasati gotovo svakoj građi, dok će lagano otvoreno rame dati dozu finoće i ženstvenosti.

Jako volim nijanse plave u kombinaciji s bijelom te me haljina i bojom dodatno očarala. Mom oduševljenu nije bilo kraja kada sam u Guliveru pronašla ove prekrasne cipele i torbu u gotovo istim tonovima kao što je i haljina.
Cipele i torba izrađeni su od lagano metallic plave prirodne kože.


Jednostavna pismo torba (s dodatnim lancem za nošenje na ramenu) odlično se uklapa uz kamenčićima ukrašenu obuću.

Moram vam priznati kako sam, u potrazi za cipelama, tek odlaskom u Guliver cijeloj stilskoj priči dala potpuni dojam. Uz lijepe i udobne cipele i torbicu koja ih ljubi poigrajte se vama svojstvenim odjevnim kombinacijama i uživajte gdje god bili.

Pusa od Gabi…

Ne propustite

Trendovi

Dizajneri teže inovacijama u svojim kolekcijama i na modnim pistama pojavljuje se obuća koju teško možemo zamisliti u svojoj svakodnevici. No, između više od...

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Trendovi

Od salonki na visoku petu, preko gležnjača do ležernih tenisica: uz ove klasike uvijek ćete imati prave cipele.

Fashion report

Repe torbice odišu elegancijom, eklektikom i razigranošću te su idealne za sve prilike upravo zahvaljujući svom posebnom, pomalo skulpturalnom dizajnu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version