Fashion report

Moschino torbice za rokerice

Jeremy Scott kao osvježenje talijanskom brendu

Proslava 30. rođendana modne kuće Franca Moschina označila je dolazak novog umjetničkog direktora – Jeremya Scotta. Promjena koja je označila odlazak Roselle Jardini talijanskom je brandu donijela potrebno osvježenje, koje je vidljivo i u najnovijim dizajnerskim komadima.

Tako je za novu pred – jesensku kolekciju kuće Moschino osmislio torbice, koje izgledom imitiraju kožne jakne. U kolekciji se također nalazi i model koji podsjeća na kultnu Chanel jaknu ukrašen zlatnim lancem i zlatnim džepovima, a najnoviji modni dodatak u samo je nekoliko dana obišao sve relevantne modne portale.

Torbice se mogu nositi kao ruksaci, a svaka na sebi ima prepoznatljivi Moschino zlatni logotip.
Inače, svoju prvu, jesensko – zimsku kolekciju za talijansku modnu kuću Moschino američki dizajner Jeremy Scott predstavit će u proljeće na Milanskom tjednu mode.

Jedno je sigurno, svi ljubitelji visoke mode s nestrpljenjem iščekuju Scottov prvi izlazak pod okriljem talijanskog brenda.

‘Njegovim imenovanjem ostajemo vjerni Moschinovu DNK-u jer je Jeremy jedini dizajner koji svoj eklektičan komunikacijski stil može reinterpretirati u Moschinovu duhu’, izjavio je glasnogovornik talijanskog Brenda netom nakon imenovanja.

Njegov rad dosad su prepoznale najveće pop-zvijezde poput Rihanne, Katy Perry i Lady Gage, a protekle je godine ostvario i zapaženu suradnju s brendom Adidas Originals, koju je obilježio svojim jedinstvenim kreacijama tenisica.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version